Serbest bırakılan Feyza Altun'dan ilk açıklama: Türkiye her zaman laik kalacak - Son Dakika
Güncel

Serbest bırakılan Feyza Altun'dan ilk açıklama: Türkiye her zaman laik kalacak

Küfürlü şeriat paylaşımı sonrası tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen avukat Feyza Altun serbest bırakılırken, karar sonrası ilk görüntüler de geldi. Kendisini takip eden ve destek verenlere teşekkür eden Altun, "Türkiye her zaman laik kalacak" dedi.

20.02.2024 10:30  Güncelleme: 11:00

Sosyal medyada yaptığı küfürlü şeriat paylaşımı sonrası gözaltına alınıp tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen avukat Feyza Altun adli kontrol, yurtdışına çıkış yasağı ve haftada iki gün karakola giderek imza atması ile şartıyla serbest bırakıldı. Karar sonrası mahkeme koridorlarında kendisine destek verenlere teşekkür eden Altun, "Türkiye her zaman laik kalacak" ifadelerini kullandı.

Serbest bırakılan Feyza Altun'dan ilk açıklama: Türkiye her zaman laik kalacak

KÜFÜRLÜ ŞERİAT PAYLAŞIMI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Avukat Feyza Altun, dün Twitter (X) hesabı üzerinden yayınladığı Farsça bir şiire gelen yoruma, "Şeriate s......" diyerek karşılık verdi. Altun bir süre sonra tweeti sildi ancak tepkiler dinmedi.

Serbest bırakılan Feyza Altun'dan ilk açıklama: Türkiye her zaman laik kalacak

TEPKİLER SONRASI GÖZALTINA ALINDI

Ünlü avukat hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Feyza Altun'un Beykoz'taki evinde arama yapıldı. Aramanın tamamlanmasının ardından Altun gözaltına alınarak sağlık kontrolüne götürüldü.

Serbest bırakılan Feyza Altun'dan ilk açıklama: Türkiye her zaman laik kalacak

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE SERBEST BIRAKILDI

Sabah saatlerinde adliyeye çıkarılan ve Cumhuriyet savcısına verdiği ifadenin ardından tutuklama istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Altun adli kontrol, yurtdışına çıkış yasağı ve haftada iki gün karakola giderek imza atması şartıyla serbest bırakıldı.

Serbest bırakılan Feyza Altun'dan ilk açıklama: Türkiye her zaman laik kalacak

KENDİSİNE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Kararın ardından mahkeme koridorlarında kendisini takip edip destek verenlere teşekkür eden avukat Feyza Altun ilk mesajında "Türkiye her zaman laik kalacak" ifadesini kullandı.

Serbest bırakılan Feyza Altun\'dan ilk açıklama: Türkiye her zaman laik kalacak

Son Dakika Güncel Serbest bırakılan Feyza Altun'dan ilk açıklama: Türkiye her zaman laik kalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Necati Kaya: Helal sana Cumhuriyetin cesur kadını. 152 365 Yanıtla
    hüseyin şen: parayla besledikleri trol ordusu yerine inek beslense bu ülkeyede bu halkada daha faydası olurdu o trol ordusu sayesinde bunlar da reklam yapmış oldu klavye başında biri laf desinde binlerce asalak hemen saldırsın diye var 50 17 Suat genç: Maske diye kullanıyor sen bu Cumhuriyet kadını dediğin ne haltlar işlemiş twitter hesabın varsa bunu iyi oku @sehersultan1912 23 7 Şbn Şbn: Sen doğru Hollandaya nolduğun belli değil orda kendine yer edinirsin çağdaşça 20 7
  • Tas Ruhi: Sizinde laikknizinde 232 138 Yanıtla
    Necati Kaya: Hoşttt 60 52 İSMAİL SOLMAZ: beğenmiyorsan yasama ülkemde 4 3
  • cemal aslan: Elbette bu ülke laik Türkiye Cumhuriyeti. Laik olmak insanların kutsallarına sövmek için hak vermez. 232 49 Yanıtla
  • Mesut Yıldız: Çok saçma ya laik diye küfür etmek mi gerekiyor? O zaman herkes birbirine küfür etsin laiklik bu ise kalsın o zaman herkesin dinine saygı duyacaksın duymaz isen senin yaptığın gibi yaparlar. Ve gelinen duruma bak ne işlerle uğraşıyoruz ya teknoloji üretim geliştirme varken bi safsatanın ettiği küfür ortalığı karıştırdı boşa zaman kaybı oldu. 183 29 Yanıtla
  • Atilla Ata: Boş insanlar boş düşünceler. Bu tip insanlara bakın, ya sanatçı müsveddesidir ya da şöhretperesttir. Türkiye Cumhuriyetine hiç bir katkısı hiç bir üretimi olmayan insanların düşünceleri. 153 25 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement