Semt Sakinlerinin Sorunu Çözüldü - Son Dakika
Güncel

Semt Sakinlerinin Sorunu Çözüldü

Semt Sakinlerinin Sorunu Çözüldü

Aliağa'da kent estetiğinin bozulmasına müsaade yok.

11.02.2012 13:52

Aliağa Belediyesi, kentte vatandaşların sağlıklı ve çağdaş koşullarda yaşaması için "kent estetiği ve görünümün, ortak kullanım alanlarının korunması" çalışmalarını sürdürüyor. Aliağa Belediyesi son olarak, vatandaşların şikayeti üzerine metruk bir barakayı yıkarak bölgedeki kötü görünüme son verdi.

METRUK BARAKA BELEDİYE EKİPLERİNCE YIKILDI

Aliağa'da Avcı Ramadan Bölgesi'nde bulunan ve mahalle sakinlerinin şikâyetine konu olan derme çatma bina Aliağa Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Kent estetiğini bozan, görüntü ve çevre kirliliğine neden olan bina 3 saatlik çalışmanın ardından yıkılarak bölge temizlendi.

SEMT SAKİNLERİNDEN BAŞKAN OĞUZ'A TEŞEKKÜR

Çeşitli dönemlerde kent genelinde metruk binaları yıkan Aliağa Belediyesi ekipleri son olarak da Kazım Dirim Mahallesi Avcı Ramadan Bölgesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında bulunan gecekondu görünümlü virane yapıyı yıkarak çevreyi düzenledi. Belediyenin çalışmaları nedeniyle mahalle sakinleri Belediye Başkanı Turgut Oğuz'a teşekkür etti.

ALİAĞA, TÜRKİYE'YE ÖRNEK BİR KENT OLUYOR

İş makineleri yardımıyla viraneyi yıkarak ve oluşan atık ve çöpleri temizleyerek bölgedeki olumsuzlukları giderdiklerini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; yıkım yapılan bölgede oturan vatandaşlar, uzun zamandır virane barakanın çevreye verdiği olumsuzluları nedeniyle şikâyetlerini dile getirmekteydi. Ekiplerimiz virane binanın yıkımını gerçekleştirdi ve çevreyi eski haline getirdik. Aliağa'yı çağdaş yaşam standartlarına sahip, ortak kullanım alanlarıyla, park ve çevre düzenlemeleriyle, sosyal ve kültürel birikimiyle Türkiye'ye örnek bir kente dönüştürüyoruz. Bu çalışmalarımıza her zaman destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Semt Sakinlerinin Sorunu Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement