Selvi Kılıçdaroğlu, Mardinli Kadın Üreticilerin İzmir'deki Kooperatifini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Selvi Kılıçdaroğlu, Mardinli Kadın Üreticilerin İzmir'deki Kooperatifini Ziyaret Etti

Selvi Kılıçdaroğlu, Mardinli Kadın Üreticilerin İzmir\'deki Kooperatifini Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Pagos Kadın Kooperatifi'nin midye üretim merkezini ziyaret ederek kadınların üretimine destek verdi ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

19.04.2023 15:52

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Mardinli kadın üreticilerin İzmir'de kurduğu Pagos Kadın Kooperatifi'nin midye üretim merkezini ziyaret etti. Selvi Kılıçdaroğlu, "Kadınların üretmesi, üreterek dayanışmayı büyütmesi, çocukları için daha iyi bir gelecek demek. Bugün umudum tazelendi" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, bugün İzmir'deki Pagos Kadın Kooperatifi'nin midye üretim merkezinde Mardinli kadınlarla bir araya geldi. Selvi Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında, merkezinde çalışan kadınlarla çekilen fotoğraflarıyla birlikte şu paylaşımı yaptı:

"Mardinli kadın üreticilerin İzmir'de kurduğu Pagos Kadın Kooperatifi'nin midye üretim merkezini ziyaret ettim. Kadınların üretmesi, üreterek dayanışmayı büyütmesi, çocukları için daha iyi bir gelecek demek. Bugün umudum tazelendi."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Selvi Kılıçdaroğlu, Mardinli Kadın Üreticilerin İzmir'deki Kooperatifini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement