Selvi Kılıçdaroğlu: "Dünya Görüşümüz, Yaşam Tarzımız Ne Olursa Olsun Ortak Noktamız, Hepimizin Sadece Biraz Şefkate İhtiyaç Duyması Bu Ülkede" - Son Dakika
Güncel

Selvi Kılıçdaroğlu: "Dünya Görüşümüz, Yaşam Tarzımız Ne Olursa Olsun Ortak Noktamız, Hepimizin Sadece Biraz Şefkate İhtiyaç Duyması Bu Ülkede"

Selvi Kılıçdaroğlu: "Dünya Görüşümüz, Yaşam Tarzımız Ne Olursa Olsun Ortak Noktamız, Hepimizin Sadece Biraz Şefkate İhtiyaç Duyması Bu Ülkede"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında; “Ben pek çok sorunumuzun çözümünün aslında tek bir yerde olduğunu görüyorum. İnsanımızın şefkate ihtiyacı var. Dünya görüşümüz, yaşam tarzımız ne olursa olsun ortak noktamız, hepimizin sadece biraz şefkate ihtiyaç duyması bu ülkede. Birazcık daha şefkate” paylaşımını yaptı.

08.04.2023 15:13  Güncelleme: 15:48

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında; "Ben pek çok sorunumuzun çözümünün aslında tek bir yerde olduğunu görüyorum. İnsanımızın şefkate ihtiyacı var. Dünya görüşümüz, yaşam tarzımız ne olursa olsun ortak noktamız, hepimizin sadece biraz şefkate ihtiyaç duyması bu ülkede. Birazcık daha şefkate" paylaşımını yaptı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, bugün Twitter hesabında paylaşım yaptı. Selvi Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Ben pek çok sorunumuzun çözümünün aslında tek bir yerde olduğunu görüyorum. İnsanımızın şefkate ihtiyacı var. Dünya görüşümüz, yaşam tarzımız ne olursa olsun ortak noktamız, hepimizin sadece biraz şefkate ihtiyaç duyması bu ülkede. Birazcık daha şefkate…"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Selvi Kılıçdaroğlu: 'Dünya Görüşümüz, Yaşam Tarzımız Ne Olursa Olsun Ortak Noktamız, Hepimizin Sadece Biraz Şefkate İhtiyaç Duyması Bu Ülkede' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement