Selma Ergeç "MARS"a Sesiyle Hayat Veriyor - Son Dakika
Güncel

Selma Ergeç "MARS"a Sesiyle Hayat Veriyor

Selma Ergeç "MARS"a Sesiyle Hayat Veriyor

Oscar ve Emmy ödüllü Brian Grazer ve Ron Howard'ın yapımcılığını üstlendiği, Mars'a 2033 yılında yapılacak yolculuğu anlatan "MARS" serisini başarılı oyuncu Selma Ergeç seslendiriyor

18.11.2016 13:39

Space X'in kurucusu Elon Musk ve NASA'dan uzman kişiler gibi çağımızın ilham veren bilim insanlarının çalışmalarını, 2033 yılında geçen senaryolu kısımlarıyla destekleyen eşsiz yapım "MARS" Pazar akşamları National Geographic ekranlarına geliyor.

Bu eşsiz belgesel seride Mars'a giden ilk kolonideki pilot ve sistem mühendisi Hana Seung ve ikizi Joon Seung karakterlerini Selma Ergeç seslendiriyor. Ergeç aynı zamanda serinin dış sesine de hayat veriyor.

Belgeseli seslendirmekten mutluluğunu belirten Selma Ergeç, "Çok emek verilmiş, harika bir belgesel seri… Mars'a gelecekte yapılması planlanan yolculuk sinema tadında ve gerçek verilere dayanarak izleyiciye sunuluyor. Serinin seslendirmesini yapmak çok keyifli, ben de her yeni bölümü heyecanla bekliyorum" şeklinde konuştu.

İnsanlığın Mars'a yapacağı heyecan dolu yolculuğu olağanüstü bir anlatımla ekranlara taşıyan "MARS", Mars'a nasıl gidileceği, ilk koloninin neler yapacağı, ve insanlığın Mars'ta nasıl yaşayacağı sorularının cevaplarını bilimsel gerçeklerle ekranlara getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selma Ergeç 'MARS'a Sesiyle Hayat Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement