Selimiye'de Bayram Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Selimiye'de Bayram Coşkusu

Selimiye\'de Bayram Coşkusu

Edirne'de bayram namazı dolayısıyla Selimiye Camii doldu taştı.

15.10.2013 11:08

Edirne'de bayram namazı dolayısıyla Selimiye Camii doldu taştı.

Edirneliler ve çevre illerden gelenler bayram namazlarını Edirne Selimiye Camii'nde kıldı. Sabahın erken saatlerinde camiye gelenler dualarını ederek, Edirne Müftüsü Ömer Taşçıoğlu'nun vaazını dinledi. Kalabalık bir cemaatle kılınan bayram namazı çıkışında vatandaşlar birbirleriyle bayramlaştı. Edirne Müftüsü Ömer Taşçıoğlu namaz çıkışında, "Hayırlı bir bayrama ulaştık, elhamdülillah ülkemiz genelinde keyfe keder verecek en küçük bir sıkıntımız yok. Bizleri izleyenlerin bayramlarını tebrik ediyorum" dedi.

Bulgaristan'ın Burgaz kentinden Selimiye Camii'ne bayram namazı kılmak için gelen İbrahim Ali Mehmet ise, "Tekrar Burgaz'a geri dönerek kurbanlarımızı keseceğiz. Bizim Burgaz'da camimiz yok, 3 bin müslümanın camisi yok. Namaz kılacak yer bulamıyoruz, Edirneli büyüklerimizden konuyla ilgili yardımlar bekliyoruz" dedi.

Selimiye Camii'nden çıkan Ahmet Adadan, bayramlarda her zaman aynı sevinç vardır, fakat maddi imkanlar değiştiği için bayramlarda değişiyor. Allah hepimizin bayramını mübarek etsin inşallah. Dini okuyup öğrenince ehemmiyeti daha fazla oluyor. Eğer vaaz dinlenmezse, okunmazsa bilgiler az oluyor, inşallah Allah hepimize iman ve hidayet nasip etsin" şeklinde konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Selimiye'de Bayram Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement