Selçuk Tıp'ta Lösemili Öğrencilere Moral Konseri Verildi - Son Dakika
Güncel

Selçuk Tıp'ta Lösemili Öğrencilere Moral Konseri Verildi

Selçuk Tıp\'ta Lösemili Öğrencilere Moral Konseri Verildi

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Onkoloji Servisi'nde tedavi gören Tıp Fakültesi Hastanesi İlkokulu öğrencilerine moral konseri düzenledi.

10.11.2013 15:27

Öğrenciler, etkinlikte çalınan şarkılara eşlik ederek keyifli dakikalar yaşadı.

Mini konserle öğrencileri yaşama karşı daha fazla motive etmek istediklerini söyleyen Selçuk Tıp Fakültesi Sosyal Hizmetler Ünitesi Sorumlusu Kemal Yaşar, "Bu etkinlikteki amacımız, Lösemili Çocuklar Haftası'nda bu hastalıkla mücadele eden öğrencilerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve kısa süreli de olsa onlara neşeli dakikalar yaşatmaktı. Bize destek olan Temel Eğitime Destek Topluluğu üyesi müzisyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Etkinliğin hastane yönetiminin desteğiyle gerçekleştirildiğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Temel Eğitime Destek Topluluğu Başkanı Berat Genç ise, "Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle gerçekleştirdiğimiz bu müzik dinletisinde tedavi gören öğrenci kardeşlerimizin hastane ortamından uzaklaşmalarını sağlamaya çalıştık. Topluluk olarak sadece ilkokul öğrencileri için çalışıyoruz. Öğrencilerin moral ve motivasyon eksikliklerini gidermeyi ve onların yüzlerini güldürmeyi amaçlıyoruz. Bu anlamlı haftada onlara destek olabilmek ve onları mutlu etmek için buradayız." dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selçuk Tıp'ta Lösemili Öğrencilere Moral Konseri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement