Selahattin Kaplan ve Ekibi Başkan Fatma Şahin'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Selahattin Kaplan ve Ekibi Başkan Fatma Şahin'i Ziyaret Etti

Selahattin Kaplan ve Ekibi Başkan Fatma Şahin\'i Ziyaret Etti

Fatma Şahin'i makamında ziyaret eden Salahattin Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Şahin'i kutlayarak başarılar diledi.

13.05.2014 10:36  Güncelleme: 10:37

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret eden Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Şahin'i kutlayarak başarılar dilediler. Çalışmalar hakkında Başkan Şahin'e bilgi veren Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan 2023 vizyonunun yakalanması için gerekli çalışmaları yürüttüklerini ifade etti.

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e nezaket ziyaretinde bulundular. Selahattin Kaplan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Kaplan, Şıh Mehmet Öztürk, Ekrem Algan, Mehmet Harun Balat, İlyas Öztürkmen, Yusuf Kaplan, Erkan Bükücü, Osman Demirci, Suat Gölbaşı, Bülent Ulutaş, GAİB Genel Sekreteri Salim Kocaer ve GAİB Genel Sekreter Yardımcısı Mikail İrtegün'de ziyarete katıldı. Halı sektörünün Gaziantep için büyük önem taşıdığını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin sektörle ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini, ihracat rakamlarının sektörün büyüklüğünü ve gücünü göstermesi açısından önemli olduğunu belirterek Başkan Selahattin Kaplan'ı ve yeni yönetim kurulu üyelerini kutladı. Yüzlerce ülkeye Gaziantep halısı ihraç ettiklerini ifade eden Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan'da seçim sonrası ilk kez ziyaret ettikleri Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i kutlayarak sanayicilerin büyükşehir belediyesiyle ilgili beklentileri hakkında bilgi verdi. Gaziantep'te halı sektörünün sadece üretim ve ihracat alanındaki başarısıyla değil, sağladığı önemli istihdamla da dikkat çektiğini belirten Başkan Selahattin Kaplan sektörel gelişim için eğitim başta olmak üzere her türlü AR-GE ve İnovasyon projelerini desteklediklerini önümüzdeki süreç içerisinde de desteklemeyi sürdüreceklerini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanları içerisindeki bütün görevleri en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep Sanayi Müzesinin kurulması yönündeki girişimlerinin sürdüğünü de belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selahattin Kaplan ve Ekibi Başkan Fatma Şahin'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement