Şehitlerimiz için Ahi helvası dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Şehitlerimiz için Ahi helvası dağıtıldı

Şehitlerimiz için Ahi helvası dağıtıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği tarafından şehitlerin ruhu için hazırlanan Ahi helvasını vatandaşlara ikram etti.

29.07.2016 11:50  Güncelleme: 11:54

Başbakan ve Cumhurbaşkanının çağrısı üzerinde Kızılay Meydanı'nda "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şahadet mertebesine erişenler için helva dağıtıldı.

Bakan Tüfenkci, "Esnaflarımız 15 Temmuz'dan itibaren meydanları doldurmaya başladılar. Gündüz dükkânlarını açık tuttular gece de meydanlarda nöbet tuttular" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Dernek üyelerini tebrik eden Tüfenkci, ardından meydandaki vatandaşlara helva ikramında bulundu.

ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus da darbe girişimine karşı en başından beri dernek olarak kesin ve sert bir duruş sergilediklerini belirtti.

Esnafın sokağın, semtin, mahallenin, ülkenin barış temsilcileri olduğunu ifade eden Çelikus, "Ülkemizin birlik, beraberlik, huzuru ve barışı için bir an bile düşünmeden canlarından geçen kahramanlar sayesinde bugün bir aradayız. Asker ve polisimizin yanı sıra kadın erkek çocuk şehitlerimiz var. Allah şahadetlerini âli kılsın" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehitlerimiz için Ahi helvası dağıtıldı - Son Dakika


Advertisement