Şehitlere Hatay'da Tören (2) - Son Dakika
Güncel

Şehitlere Hatay'da Tören (2)

Şehitlere Hatay\'da Tören (2)

İÇİŞLERİ BAKANI.Hain saldırıda şehit düşen üç askerin cenaze törenine katılan İçişleri Bakın İdris Naim Şahin, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıç, cuma namazını...

18.05.2012 15:13

Şehitlere HATAY'DA TÖREN (2)

İÇİŞLERİ BAKANI: İÇERİDE İŞBİRLİKÇİLER, DIŞARDA TEZGAHTARLAR VAR

Hain saldırıda şehit düşen üç askerin cenaze törenine katılan İçişleri Bakın İdris Naim Şahin, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıç, cuma namazını Antakya'da Durmuş Debbeoğlu Camii'nde kıldıktan sonra, 200 metre kadar yürüyüp, Hatay Valiliği'ni ziyaret etti.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, tören mangasını selamayıp, valiliğe girerken gazetecilerin Amanoslarda devam eden operasyonlarla ilgili son durumu sorması üzerine şunları söyledi:

"Bu planlanmış operasyonlardan biridir. Bu operasyon ilk değil, son da değildir. Amanoslarda, ülkemizin her coğrafyasında, toprağında operasyonlarımız, istihbarat düzeyinde, alan uygulaması düzeyinde devam ediyor.

Türkiye her geçen gün kalkınan bir ülkedir. Türkiye'nin bu kalkınma hamlesini çekemeyen, çomak sokmak isteyen, taş koymak isteyen, içeride işbirlikçiler, dışarıda tezgahtarlar var. Biz aynı zamanda millet olarak, devlet olarak bu gerçeğin de farkındayız. Buna göre hayatımızı devam ettirmek, zamanı ona göre değerlendirip, dikkatimizi canlı tutmak durumundayız."

Şehitlere rahmet, yakınlarına sabırlar dileyen Bakan Şahin, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz'i ziyaretinde Valilik Defteri'ni imzaladı. Vali Lekesiz, Bakan Şahin'e ziyaret anısına Hatay Devlet adlı kitabı hediye etti. Ziyaret basına kapalı gerçekleşti. - Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehitlere Hatay'da Tören (2) - Son Dakika


Advertisement