Şehitler İçin Mevlit Verildi, Fidan Dikildi - Son Dakika
Güncel

Şehitler İçin Mevlit Verildi, Fidan Dikildi

Şehitler için mevlit verildi, fidan dikildiDİYARBAKIR - Diyarbakır AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Haftası etkinlikleri çerçevesinde şehitler için mevlit okutuldu, fidan dikildi.

14.07.2017 19:03

Şehitler için mevlit verildi, fidan dikildi

DİYARBAKIR - Diyarbakır AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Haftası etkinlikleri çerçevesinde şehitler için mevlit okutuldu, fidan dikildi.

Diyarbakır AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Hastası etkinlikleri çerçevesinde şehitler için mevlit ve fidan dikimi programı düzenlendi. Eğil ilçesinde Peygamber Kabirlerinin bulunduğu yerde gerçekleştirilen programa AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Evsen, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade, AK Parti Eğil İlçe Başkanı Mehmet Karakaş, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla'nın eşi Lütfiye Atilla, AK Parti il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Cuma namazının ardından şehitler için mevlit okutuldu. Mevlitin ardından etkinliğe katılan misafirlere yemek dağıtımı yapıldı.

'Halkın zaferinin yıl dönümü'

Etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Mukaddes Evsen, yarın 15 Temmuz hain kalkışmanın birinci yıl dönümü ve aynı zamanda halkın zaferinin yıl dönümü olduğunu belirtti. FETÖ terör örgütünün geçtiğimiz yıl 15 Temmuz'da hain bir kalkışmaya giriştiğini hatırlatan Evsen, "249 şehidimizin anısına bugün Peygamberler Diyarı Eğil ilçemizde ziyarette bir etkinlik düzenledik. Yaklaşık iki yüzün üzerinde bir kitleye hitap ettik. Bu kitleye mevlit okundu şehitlerimiz için, yemekler verildi. Diyarbakır'da 3 tane 15 Temmuz şehidimiz var. Dicle ilçe başkanımız Deryan Aktert de bu 15 Temmuz sürecinden sonra şehit edildi hain teröristlerce. Bu şehidimiz anısına ayrıca Lice'de geçtiğimiz günlerde bir başkan yardımcımız şehit edildi Orhan Mercan onun anısına ağaç dikimi olacak. Bu şekilde bir etkinlik düzenledik. Mevlitler okundu, hatim, dualarımızı yaptık" dedi. Etkinlik şehitlerin anısına fidan dikimiyle son buldu.

Şehitler İçin Mevlit Verildi, Fidan Dikildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehitler İçin Mevlit Verildi, Fidan Dikildi - Son Dakika


Advertisement