Şehit Yüzbaşının Amcası Valiye Sitem Etti - Son Dakika
Güncel

Şehit Yüzbaşının Amcası Valiye Sitem Etti

Şehit Yüzbaşının Amcası Valiye Sitem Etti

Malatya 7.Ana Jet Üssü'nden görev uçuşu için kalktıktan sonra Akdeniz üzerinde Suriye tarafından vurulan Türk jetinin düşmesinden 2 hafta sonra şehit olduğu açıklanan Malatyalı Yüzbaşı Gökhan Ertan'ın amcası, taziye evine gelen Vali Ulvi Saran'a...

04.07.2012 17:38

Malatya 7. Ana Jet Üssü'nden görev uçuşu için kalktıktan sonra Akdeniz üzerinde Suriye tarafından vurulan Türk jetinin düşmesinden 2 hafta sonra şehit olduğu açıklanan Malatyalı Yüzbaşı Gökhan Ertan'ın amcası, taziye evine gelen Vali Ulvi Saran'a sitem etti.

Merkez Samanlı Mahallesi'ndeki Ertan ailesinin bulunduğu taziye evine gelen Vali Ulvi Saran, şehit pilotların bulunduğuna dair bilginin geldiğini söyleyerek, "Pilotlarımızın naaşları bulundu. Aramaların son bulduğuna dair bilgiler ulaştı" dedi.

Pilotun amcası Mehmet Ertan da, "Vali Bey hani biz büyük devlettik. 15 günde bir suya inemedik. Emrimizdeki gemiyi getiremedik. Hani bunun ayakkabısı; botu çıkmıştı. Kim çıkardı? Bende hazırım ölüme. Devletimiz için biz ölmezsek kim ölecek ama bu kadar da olmaz" şeklinde konuştu. Vali Saran, aileye sabır diledi.

Taziye evine; CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, MESOB Başkanı Şevket Keskin ve oda başkanları da gelerek, aileye başsağlığında bulundular. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Yüzbaşının Amcası Valiye Sitem Etti - Son Dakika


Advertisement