Şehit Yarbay Tabak'ın Cenazesi Babaevinde - Son Dakika
Güncel

Şehit Yarbay Tabak'ın Cenazesi Babaevinde

Şehit Yarbay Tabak\'ın Cenazesi Babaevinde

Tokat'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Pilot Yarbay Levent Tabak'ın cenazesi, babaevine getirildi.

11.06.2010 16:47

Tokat'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Pilot Yarbay Levent Tabak'ın cenazesi, babaevine getirildi. Eşi Ayşen Tabak sinir krizi geçirirken, gözyaşı sel oldu.

Tokat'ta dün sabah saatlerinde düşen Sikorsky helikopterde şehit olan evli ve 2 çocuk babası Jandarma Pilot Yarbay Levent Tabak'ın cenazesi bugün saat 14.00'te Ankara'dan uçakla önce Milas Koru Köyü'ndeki Askeri Havalimanı'na, ardından karayolu ile Milas Özel İzan Hastanesi morguna getirildi.

Cenazeyi Havalimanından anne Ayşe Tabak, baba Mustafa Tabak ve Bodrum'da yaşayan erkek kardeşi Bülent Tabak teslim aldı. Eşinin cenazesini Ankara'da teslim alan ve Milas'a getiren Ayşen Tabak ile çiftin 11 yaşındaki oğulları Buğrahan ve 7 yaşındaki kızları Ayça, akrabaları tarafından sakinleştirildi.

Yarbay Tabak'ın Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinin önüne dev Türk bayrakları asıldı. Ayşen Tabak, mahalleye girerken sinir kirizi geçirdi. Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Daire Başkanı Korgeneral Fikret Demirtaş, Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Arif Çetin, Şehit Yarbay Tabak'ın mesai arkadaşlarından bazıları, Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, CHP'li Belediye Başkanı Muhammet Tokat, eve gelerek baba Mustafa Tabak ve yakınlarına başsağlığı diledi. Milaslılar, şehit yarbayın evine akın etti.

Korgenaral Demirtaş "Milaslıların ve Türk milletinin başı sağolsun acımız büyük, Allah kalanlara sabır versin" dedi.

Şehit Yarbay Levent Tabak, Milas Ulucami'de ikindide kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Yaşar ANTER - Nilüfer KANDIRMIŞ/ MİLAS/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Yarbay Tabak'ın Cenazesi Babaevinde - Son Dakika


Advertisement