Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın şehadet Haberini Alan Annesi Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın şehadet Haberini Alan Annesi Hastaneye Kaldırıldı

Şırnak'taki helikopter kazasında şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın Sakarya'da yaşayan annesi Hamide Çoban, oğlunun şehit haberini alınca fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

01.06.2017 06:41  Güncelleme: 09:01

Şırnak'ta şehit düşen Tümgeneral Aydoğan Aydın Sakarya'daki evine ateş düştü. Aydoğan'ın acı haberini aileye askeri yetkililer tarafından verildi.

Şırnak Şenoba Tugay Komutanlığından kalkış yapan ve içinde 13 personelin bulunduğu AS 532 COUGAR tipi bir helikopter kalkıştan kısa bir süre sonra yüksek gelirim hattına takılarak düştü. Meydana gelen kazada 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın da bulunduğu belirlendi.

ACI HABERİ ALAN ANNE HASTANEYE KALDIRILDI

Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın Serdivan ilçesinde oturan annesine acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. Oğlunun şehit olduğu haberini alan anne Hamide Çoban fenalaşarak sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine tedavi altına alındı.

ŞEHİDİN EVİNE DEV TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Hastanede kısa bir tedavinin ardından anne Çoban, Serdivan ilçesi Yazlık mahallesindeki evine götürüldü. Şehidin evinin önünde ambulans bekletilirken, eve Türk Bayrağı asıldı.

BABASI, ŞEHADET HABERİNİ TATİLDE ALDI

Helikopter kazasında şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın'nı babası Ahmet Aydın'a şehadet haberi tatil için geldiği Balıkesir'in Edremit ilçesinde verildi. Aydın ailesinin evine dev bir Türk Bayrağı asıldı.

Yaşanan helikopter kazasında 12 asker ile birlikte şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın şehadet haberi Balıkesir'in Edremit ilçesinde tatil için bulunan babası Ahmet Aydın'a sağlık ekipleri eşliğinde verildi. Şehit haberini alan aile daha sonra ilçeden ayrıldı.

Tümgeneral Aydoğan Aydın\'ın şehadet Haberini Alan Annesi Hastaneye Kaldırıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın şehadet Haberini Alan Annesi Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement