Şehit Topçuoğlu İçin Dövüştüler - Son Dakika
Güncel

Şehit Topçuoğlu İçin Dövüştüler

Şehit Topçuoğlu İçin Dövüştüler

Mavi Marmara'da şehit olan sporcu Çetin Topçuoğlu adına Esenler'de 4. Mücadele Sporları Festivali ve Cumhuriyet Kupası düzenlendi.

29.04.2014 15:07

Mavi Marmara'da şehit olan sporcu Çetin Topçuoğlu adına Esenler'de 4. Mücadele Sporları Festivali ve Cumhuriyet Kupası düzenlendi. Festival'de 37 spor kulübünden 460 sporcu kıyasıya mücadele etti.

Mavi Marmara'da şehit olan sporcu Çetin Topçuoğlu adına Esenler'de 4. Mücadele Sporları Festivali ve Cumhuriyet Kupası düzenlendi. Esenler Belediyesi'nin İstanbul Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği festival, renkli görüntülere sahne oldu. 25 – 27 Nisan tarihleri arasında düzenlenen festival, Esenler Belediyesi Kemer Spor Kompleksi'nde gerçekleşti.

Festivalde Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza, İstanbul İl Gençlik Spor Şube Müdürü Adnan Kuzu, Türkiye Wushu Federasyonu İstanbul İl Başkanı Mustafa Ulu, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Uçan ve İstanbul'da faaliyet gösteren spor kulüplerinin temsilcileri de sporcuların heyecanına ortak oldu.

ŞEHİT OĞLUNA PLAKET

Programın ikinci gününde yarışları takip eden Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yaptığı konuşmada "Festivalin şehidimiz Çetin Topçuoğlu adına düzenlenmesi çok anlamlı bir olay. Allah kendisine rahmet eylesin" dedi. Çocukların ve gençlerin spora teşvik edilmesi için böyle müsabakalara her zaman destek vereceklerini kaydeden Karataş, tüm sporculara başarılar diledi. İstanbul İl Gençlik Spor Şube Müdürü Adnan Kuzu'nun da yaptığı selamlama konuşmasının ardından plaket takdimlerine geçildi. Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, Mavi Marmara şehidi Çetin Topçuoğlu adına oğlu Gökhan Topçuoğlu'na bir plaket takdim etti.

37 KULÜPTEN 460 SPORCU

Esenler'de 3 gün süren "4. Mücadele Sporları Festivali ve Cumhuriyet Kupası"nda, 7 branşta 37 spor kulübünden sporcular mücadele ettiler. 460 sporcu; Wushu, Budo-Kai, Kick Boks, Karate, Bilek Güreşi, Taek-Wondo, Muay Thai branşlarında kıyasıya mücadele etti. 30 hakemin görev yaptığı müsabakalarda yarışlar; minik, yıldız, ümit, genç ve büyükler kategorilerinde yapıldı. Kıran kırana geçen mücadelelerin ardından tüm rakiplerini geride bırakarak dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi. Yarışlarda dereceye giren sporcular, Türkiye Wushu Şampiyonası'nda mücadele edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehit Topçuoğlu İçin Dövüştüler - Son Dakika


Advertisement