Şehit Annesi: "Yüreğimizde Bir Eksiklik Var, Bayram Bizim Neyimize" - Son Dakika
Güncel

Şehit Annesi: "Yüreğimizde Bir Eksiklik Var, Bayram Bizim Neyimize"

Şehit Annesi: "Yüreğimizde Bir Eksiklik Var, Bayram Bizim Neyimize"

Kurban Bayramı öncesi şehit oğlunun kabrini ziyaret eden Mediha Görgülü, "Bu 4’üncü bayram hiç bir şey yerini doldurmuyor.

31.08.2017 10:39

Kurban Bayramı öncesi şehit oğlunun kabrini ziyaret eden Mediha Görgülü, "Bu 4'üncü bayram hiç bir şey yerini doldurmuyor. Devamlı yüreğimde bir eksiklik var. Bayram bizim neyimize" diyerek ağladı.

18 Şubat 2016 tarihinde, Diyarbakır- Lice karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda tezkeresine 2 ay kala oğlu Jandarma Er Kadir Görgülü'yü şehit veren 57 yaşındaki Mediha Görgülü, Kurban Bayramı öncesi oğlunun kabrini ziyaret etti. Eşi Süleyman Görgülü ile Asri Mezarlıktaki Garnizon Şehitliğine gelen Görgülü, oğlunun mezar taşındaki fotoğrafını öpüp sevdi.

Şehit annesi, içindeki boşluğu hiç bir şeyin dolduramadığını belirterek, "Ne diyeyim ki. Evladını kaybeden anne ne diyebilir. 2016 yılında kaybettim. Bu 4'üncü bayram onun hiç bir şey yerini doldurmuyor. Devamlı yüreğimde bir eksiklik var. Bayram bizim neyimize" diyerek gözyaşı döktü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Annesi: 'Yüreğimizde Bir Eksiklik Var, Bayram Bizim Neyimize' - Son Dakika


Advertisement