Şehit Annelerine 'Yılın Annesi' Ödülü - Son Dakika
Güncel

Şehit Annelerine 'Yılın Annesi' Ödülü

Şehit Annelerine \'Yılın Annesi\' Ödülü

Kırıkkale'de 'Yılın Annesi' seçilen şehit annelerine düzenlenen törenle plaket verildi.

12.05.2013 12:11

Kırıkkale'de 'Yılın Annesi' seçilen şehit annelerine düzenlenen törenle plaket verildi.

Kamu- Sen'e bağlı Türk Eğitim- Sen, Türk Enerji- Sen ve Türk Yerel Hizmetler Sendikası şubelerinin işbirliğinde Öğretmenevi Mavi Salonu'nda düzenlenen törene, sendikaların kadın üyeleri ve davetliler katıldı. Açılış konuşmasında Türk Eğitim- Sen Kadın Kolları Başkanı Tenasup Palabıyık yaparken, "Annemiz bizi dünyaya getiren, yaşamı boyunca bizim en büyük destekçimiz, bir bakıma hayatımızın mucizecisidir. Annelerimiz ailenin temel bireyi toplumun geleceğidir. Sağlam bir toplum, ancak temelleri sağlam atılmış aile yapısı ile mümkündür. Aile yapımızın temel direği ise annedir" dedi.

Türk Eğitim- Sen Kırıkkale Şube Başkanı A. Yücel Karabacak ise annelerin siyasette, ekonomi ve diğer bütün toplumsal alanlarda daha etkin yer almasını arzu ettiklerin ibelirtti. Karabacak, "Kadınlarımızın etkinliği, demokrasi, saygı ve hoşgörü kültürümüzü de hiç kuşkusuz geliştirecektir. Bu yıl şehit annelerimizi yılın annesi seçtik. Elbette verilmek istenen mesajı çok iyi anlamak gerekir" dedi.

Duygulu anlar yaşanırken, vatan uğruna şehit düşen mehmetçiklerden şehit Suat Yalçın'ın annesi Gülşen Yalçın'a, şehit Harun Ceylan'ın annesi Gültekin Ceylan'a ve şehit Ramazan Bekar'ın yengesi Canan Bekar'a 'Yılın Annesi' olarak plaket verildi. Gülşen Yalçın, "Bizlere gösterilen ilgiye çok teşekkür ediyorum. Bizim acımızı paylaştılar" dedi. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Annelerine 'Yılın Annesi' Ödülü - Son Dakika


Advertisement