Sedat Özsoy: 5 Yılda Kime Tapu Verdin - Son Dakika
Güncel

Sedat Özsoy: 5 Yılda Kime Tapu Verdin

Sedat Özsoy: 5 Yılda Kime Tapu Verdin

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, CHP'nin 2009'da halka gönderdiği mektuplarda '3 ayda tapu' sözünü sert bir şekilde eleştirdi.

03.03.2014 08:54

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, CHP'nin 2009'da halka gönderdiği mektuplarda '3 ayda tapu' sözünü sert bir şekilde eleştirdi. Özsoy, "Halkı 3 ayda tapu vereceğiz diyerek kandıran CHP, 5 yıl oldu hangi tapuyu verdi?" diye sordu.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde halkla buluştu. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Meclis Üyesi adayları Nurettin Çelik, Şems Çakıroğlu, Erol Akkuş ve başkan aday adaylarından Salih Güzel'in de eşlik ettiği buluşmada Sedat Özsoy, yoğun ilgiyle karşılandı. Başta mülkiyet problemi olmak üzere Sarıyer ile ilgili projelerini anlatan Sedat Özsoy'a, toplantıya katılan bazı vatandaşlar CHP'nin 2009'da "3 ayda tapu sözü" vererek kendilerini kandırdıklarını söyledi.

Bunun üzerine, CHP'nin 2009'da gecekondu mahallelerine gönderdiği mektupları gösteren Adayı Sedat Özsoy, "5 sene önce CHP ne sözler vermişti, mektuplar gönderilmiş altlarına imza atmışlardı. Koca 5 yıl geçti kime tapu verildi? En ufak bir adım dahi atmadılar. Onların maalesef bu becerileri yok, yapılanı da engellerler. 1984-1989 yılları arasında meclis üyeliği ve belediye başkan vekilliği yaptım. Hisarüstü'nde üniversite arazisinden bir kısım alarak vatandaşlarımıza evlerinin tapusunu verdik. Vatandaşlarımıza huzur getirelim istedik. Rahmetli Turgut Özal, tapu tahsis belgelerinizi veriyordu, ama ne yaptılar yine bu CHP zihniyeti, Anayasa Mahkemesi'ne koşa koşa giderek tapuları iptal ettirdiler" dedi.

"CHP, SARIYER'İ 5 YILDA, 230 TRİLYON BORCA SOKTU"

CHP'nin 5 yılda Sarıyer'de hiçbir hizmet yapmadan belediyeyi 230 trilyon borca soktuğunu belirten Özsoy, "5 sene geçti hangi hizmeti aldınız? 3-5 tane semt evi yaptık diyorlar, ben bunu hizmet yaptım diye konuşmaya bile utanırım. Belediyeyi borç batağına sürüklediler, tam 230 trilyon borç var. Ben o parayla Sarıyer'i ayağa kaldırırım ayağa. Biz parasız pulsuz Sarıyer'e ne hizmetler yaptık" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ise Sarıyer'in mülkiyet problemi için yoğun uğraş verdiklerini belirterek, "Burada bir tek tuğla yere düşürmedik. Yerinde dönüşüm konusunda diğer ilçeler 4-5 mahallelerinin sorunlarını çözdüler. Yerinde dönüşümün en güzel örneği Derbent. Yakında Derbent'te vatandaşlarımız yeni evlerinin tapularını alacaklar. 7 dairesi olanlar, 'Başkanım biz zengin olduk' diyerek boynumuza sarılıyorlar" şeklinde konuştu.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ne en büyük hizmetlerin AK Parti sayesinde geldiğini vurgulayan mahalle muhtarı Osman Karaçam ise AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Nurettin Çelik'in mahalle üzerinde emeklerinin çok olduğunu söyledi.

Karaçam, "Nurettin başkanımızın, mahallemizdeki doğalgaz ve mülkiyet sorunuyla ilgili çok emekleri var. Mahallelimizin mağdur olmaması adına kol kola çok Ankara'ya gittik. Mahallemizin yarısının doğalgazı yoktu bu sorunu da İlçe Başkanımız Hüseyin Özdemir'le çözdük" dedi.

"SORUNLARI ÇÖZMEYE TALİBİZ"

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde ziyaretini tamamlayan Sedat Özsoy, Yeni Uyum Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Sarıyer'le ilgili projelerini anlatarak sitedeki sorunların köklü çözümü konusunda söz veren Sedat Özsoy, "Sarıyer'de ne tür sorun varsa biz onu çözmeye talibiz. AK Parti milletin derdiyle dertlenen bir kurum. Bu nedenle sitedeki yıkımı şimdilik sadece erteledik. İnşallah ilçe belediye başkanımız Sedat Özsoy ve hükümetimizle birlikte bu sorunu tam çözerek sizleri huzura kavuşturacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sedat Özsoy: 5 Yılda Kime Tapu Verdin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement