Seçimi Kazanan Başkanın Tavuklarını Öldürdüler - Son Dakika
Güncel

Seçimi Kazanan Başkanın Tavuklarını Öldürdüler

Seçimi Kazanan Başkanın Tavuklarını Öldürdüler

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde, seçimleri kazanan CHP'li Belediye Başkanı Ercan Yılmaz'ın kümesteki üç yüz tavuğundan yüzünün kimliği belirsiz kişi veya kişilerce telef edildiği ileri sürüldü.

02.04.2014 15:58  Güncelleme: 16:22

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde CHP'den belediye başkanı seçilen Ercan Yılmaz'ın tarlasındaki kümeslerde beslediği tavuklar telef edildi.

100 YAKIN TAVUK TELEF EDİLDİ

Geyikli beldesinde pazar günkü seçimleri CHP adayı Ercan Yılmaz kazandı. Yılmaz'a ait kümeste bulunan üç yüz civarındaki tavuk pazartesi günü sabaha karşı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından itlaf edildi. Tarlasındaki kümeste yüze yakın tavuğun telef edildiğini belirten Yılmaz, "Burası benim boş zamanlarımda gelip kafa dinleyerek stres attığım bir yer. Tavukları hobi olarak besliyorum. Ticari bir faaliyetim yok. Bu olayın kim veya kimler tarafından yapıldığını bilmiyorum" dedi.

Yılmaz, tavukların tekme ve sopalarla boyunları ve kanatlarının kırıldığını ileri sürdü. Olay yerine gelen jandarma, kümesi inceledi. Telef olan tavuklar daha sonra topluca gömüldü. Sağ kalanlar ise bir kümese toplandı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seçimi Kazanan Başkanın Tavuklarını Öldürdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • fatih: kedi yapti 0 0 Yanıtla

Advertisement