Scarlett Johansson'un Reklamını Yayınlamaya Korktular - Son Dakika
Güncel

Scarlett Johansson'un Reklamını Yayınlamaya Korktular

Scarlett Johansson\'un Reklamını Yayınlamaya Korktular

Super Bowl için hazırlanan, Scarlett Johansson'un oynadığı İsrailli SodaStream markasının reklamı, Cola Cola ve Pepsi'yi kızdırır diye yayınlanmadı.

04.02.2014 11:07  Güncelleme: 11:31

Super Bowl, Amerikan futbolu için yılın en şaşalı günü olmasının yanında tam bir sezon finali anlamına da geliyor. Reklamcıların her yıl, markaları için hazırladıkları en ilgi çekici işleri Super Bowl'da sergilemeleri uzun yıllardır bir Amerikan geleneği. Maç araları bu sayede tam bir reklam festivaline dönüşürken, izleyicilerle bir nevi yazılı olmayan anlaşma yapan reklamcılar, onları zap yapmamaları karşılığında birbirinden komik ve eğlenceli filmlerle ödüllendiriyorlar.

30 SANİYE BAŞINA 4 MİLYON DOLAR

Ancak hemen her yıl en çok izlenen televizyon programı olmayı başaran Super Bowl'da yer alabilmenin tahmin edersiniz ki oldukça yüksek bir bedeli var. Geçen sene 30 saniyelik bir reklam filmini yayınlatabilmek için yaklaşık 4 milyon doları gözden çıkarmak gerekiyordu. Bu sene 30 saniyelik spotları alan firmalardan bir tanesi de İsrailli içecek firması SodaStream. Firma yeni reklamında ünlü yıldız Scarlett Johansson'ı oynatıyor.

Fakat SodaStream, Super Bowl için hazırladığı ve milyonlarca dolar ödediği reklamı maçta oynatamadı. Nedeni ise final maçını canlı verecek Fox Televizyonu'nun buna izin vermemesi. Sebebi ise oldukça ilginç. Scarlett Johansson'un oynadığı reklamda, yıldız oyuncu ürünün reklamını yaptıktan sonra kameraya dönüp 'Coca-Cola ve Pepsi, sizin için üzgünüz' diyor.

PEPSİ VE COCA COLA'YI KIZDIRDI

İşte bu sözler rakipleri kızdırmış. Amerikan reklamcılık sisteminde rakip firmalarını adını geçirmek yasak değil. Buna karşın Fox Televizyonu Coca-Cola ve Pepsi'yi kızdırmaya cesaret edememiş, SodaStream'i arayarak reklamı oynatamayacaklarını belirtti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Scarlett Johansson'un Reklamını Yayınlamaya Korktular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement