SAÜ Vakfı Özel Okulları Genel Müdürlüğü'ne Yusuf Türkhan atandı - Son Dakika
Güncel

SAÜ Vakfı Özel Okulları Genel Müdürlüğü'ne Yusuf Türkhan atandı

SAÜ Vakfı Özel Okulları Genel Müdürlüğü\'ne Yusuf Türkhan atandı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Vakfı Özel Okulları Genel Müdürlüğü'ne Yusuf Türkhan atanmıştır. Türkhan, SAÜ Vakfı Özel Okulları'nın başarılarına katkıda bulunma imkanı elde etmekten mutluluk duyduğunu belirtmiştir. SAÜ Vakfı Özel Okulları ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyan Türkhan, eğitim alanında yeni başarılar elde etmek için çalışacaklarını ifade etmiştir. Türkhan, SAÜ Vakfı'na teşekkür ederek bu önemli eğitim kurumunda görev yapmanın heyecanını yaşadığını belirtmiştir.

19.04.2024 12:54

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Vakfı Özel Okulları Genel Müdürlüğü'ne Yusuf Türkhan atandı.

Üniversiteden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Türkhan, SAÜ Vakfı Özel Okulları'nın başarılarına katkıda bulunma imkanı elde etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Eğitim alanında Türkiye'nin önemli eğitim kurumları arasında yer alan SAÜ Vakfı Özel Okulları ailesinin, bir ferdi olmaktan onur ve gurur duyduğunu bildiren Türkhan, "Eğitime gönül veren ve önemine inanan çalışma arkadaşlarımızla birlikte okullarımızın başarılarına yenilerini eklemek için çalışacağız. Beni bu göreve layık gören SAÜ Vakfı'nın, çok değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Böylesine önemli bir eğitim kurumunda görev yapacak olmanın heyecanını ve gurunu yaşıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel SAÜ Vakfı Özel Okulları Genel Müdürlüğü'ne Yusuf Türkhan atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement