Sarıyer Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Sarıyer Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

Sarıyer Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

Pazar günü Fethiye Şehir Stadında Sarıyer'i konuk edecek olan Fethiyespor'da bu maçın hazırlıkları bugün yapılan çift kale maçla devam etti.

15.03.2012 23:07  Güncelleme: 23:06

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 25.hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak. Son 3 maçta 7 puan kaybeden, bu puan kayıplarına rağmen zirve yarışından kopmayan 2. sıradaki Fethiyespor ile 9.sıradaki Sarıyer Fethiye Şehir Stadında karşı karşıya gelecekler.

38 puanla lider Bandırmaspor'un 4 puan gerisinde 2.sırada yer alan Fethiyespor bu haftayı 3 puanla kapatarak liderin maç yapmadan geçireceği haftada puan farkını 1'e indirmek istiyor.

Fethiyespor'da bu önemli maç öncesinde savunmanın istikrarlı oyuncularından Sabri Gümüşsoy 4 sarı kart cezasından dolayı forma giyemeyecek. Denizli Belediyespor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Uğur Aktaş ise tedavisinin devam etmesinden dolayı yine bu maçta forma giyemeyecek isimler arasında yer alıyor.

Uğur Aktaş'ın tedavisinin hafta içinde tamamlanabileceği ve Adana Demirspor maçında forma giyebileceği öğrenildi. Forma giyemeyecek bir diğer isim ise tedavisi devam eden Mehmet Ali Anıl Toşur olacak.

Pazartesi günü başlayan antrenmanlar bugün yapılan çift kale maçla devam etti. Antrenmanın bitiminde Fethiyespor Taraftar Grubu Apaçiler her hafta olduğu gibi yine takıma baklava ikram ederek Pazar günkü maçta başarı dileklerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sarıyer Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement