Saran'dan TSO'ya Veda Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Saran'dan TSO'ya Veda Ziyareti

Saran\'dan TSO\'ya Veda Ziyareti

Malatya Valisi Doç.Dr. Ulvi Saran veda ziyaretleri kapsamında, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

14.08.2012 20:46

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sıddık Özdemir ve TSO Meclis Başkanı Sami Payza tarafından karşılanan Vali Saran, Malatya'da görev yaptığı süre içerisinde, Ticaret ve Sanayi Odası ile iyi çalışmalr imza attıklarını belirterek,"Bu süre zarfında özelikle yeni yatırımlarımızın Malatya'ya gelmesi noktasında birlikte yoğun bir çaba sarfettik.Malatya son yıllarda çok hızlı gelişen kentlerin başında geliyor. Biz de görev yaptığımız süre zarfında özellikle sanayinin gelişmesi noktasında elimizden geleni yaptık. Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte önemli çalışmalar gerçekleştirdik"dedi.

ÖZDEMİR: UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Sıddık Özdemir ise, Vali Sara uyum içinde çalıştıklarını belirterek,"Sayın Valimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz uyum içinde çalıştık. Karşılıklı anlayış ile Malatya'nın gelişmesi ve kalkınması noktasında el ele verdik."dedi.

Veda ziyareti anısına Başkan Vekili Sıddık Özdemir ve Meclis Başkanı Sami Payza tarafından Vali Saran'a seccade hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saran'dan TSO'ya Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement