Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde saldırıdan sonra ilk pazar ayini - Son Dakika
Güncel

Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde saldırıdan sonra ilk pazar ayini

Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırı sonrası ilk Pazar ayini yapıldı. Ayinde saldırıda hayatını kaybeden Tuncer Murat Cihan da anıldı.

04.02.2024 12:14  Güncelleme: 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde geçen hafta DEAŞ tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonrası ilk pazar ayini yapıldı. Ayin sırasında saldırıda hayatını kaybeden Tuncer Murat Cihan da anıldı.

AYİNDE TUNCER MURAT CİHAN'A ANMA

Terör saldırısından sonraki ilk pazar ayini sabah 11.00 sıralarında başladı. Ayin öncesi kilisenin çevresinde polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı.

Kiliseye düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Tuncer Murat Cihan'ın fotoğraflarının yer aldığı ayrı bir alana ayine katılanlar mum dikti. Ayinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden Tuncer Murat Cihan da anıldı.

Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde saldırıdan sonra ilk pazar ayini
Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde saldırıdan sonra ilk pazar ayini
Santa Maria İtalyan Kilisesi\'nde saldırıdan sonra ilk pazar ayini
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde saldırıdan sonra ilk pazar ayini - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mmt Erd: Arkadaş daha ders çıkarmıyorlar. Bırakın bu işleri bir imana gelin gidin bir abdest alın 2 rekât namaz kılın. Ne bu mumla heykelle olacak şey mi bunlar yav. 25 21 Yanıtla
    Beşiktaş 1903: Mmt Herkesin inancı kendine sanane 12 28 Beşiktaş 1903: Mmt reisin ve hanımı da kilisede mum yaktı. 8 4 Teknolog Teknolog: Tanrı isteseydi herkesi müslüman yaratırdı. Onun yapmadığı birşeyi, sen mi zorla olduracaksın?? 0 0

Advertisement