Şanlıurfa2 Savaş Alanına Döndü Şanlıurfa Savaş Alanına Döndü - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa2 Savaş Alanına Döndü Şanlıurfa Savaş Alanına Döndü

Şanlıurfa2 Savaş Alanına Döndü Şanlıurfa Savaş Alanına Döndü

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Zülfikar İzol yandaşları ile polis arasında gerginlik çıktı.

21.05.2011 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Zülfikar İzol yandaşları ile polis arasında gerginlik çıktı. 3 polisin yaralandığı ve polisin gaz bombaları ile müdahale etmesiyle yaşanan gerginlikte, milletvekili İzol'un kardeşlerinin de aralarında bulunduğu 62 kişi gözaltına alındı. Ortalığın savaş alanına döndüğü olaylar nedeniyle başlayan gerginlik devam ediyor.

İZOL: BUNUN HESABINI SORARIM

Yaşanan gerginliğin ardından seçim bürosu önünde gazetecilere açıklama yapan milletvekili Zülfikar İzol ise polislere isyan etti ve, "Bunun hesabını sorarım" dedi.

İzol, yemek yedikleri sırasında gaz bombalı saldırıya maruz kaldıklarını ileri sürerek, "Yemek yerken bir anda polisler içeriye biber gazı ile müdahale etti. Ortalık savaş alanına döndü ve ne olduğunu anlayamadan insanları gözaltına aldılar. Bizlere zulüm yapıldı. Polis BDP'lilerin bürolarına bile böyle baskın yapmamıştır" diye konuştu.

Devam eden gerginlik nedeniyle bölge araç ve yaya trafiğine kapatılırken, polisler seçim bürosu çevresini abluka altında tutmaya devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa2 Savaş Alanına Döndü Şanlıurfa Savaş Alanına Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement