Şanlıurfa'da Telefon Dolandırıcılığına 4 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Telefon Dolandırıcılığına 4 Gözaltı

Şanlıurfa\'da Telefon Dolandırıcılığına 4 Gözaltı

Şanlıurfa'da telefon dolandırıcılığına 4 gözaltıŞANLIURFA'da, telefonla aradıkları 5 kişiye kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp 135 bin lira dolandırdıkları ileri sürülen 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

11.11.2016 17:33

Şanlıurfa'da telefon dolandırıcılığına 4 gözaltı

ŞANLIURFA'da, telefonla aradıkları 5 kişiye kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp 135 bin lira dolandırdıkları ileri sürülen 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Aydın, Sakarya, Zonguldak ve Mersin yaşayan 5 kişi, polise başvurarak telefonla arayarak kendilerini savcı ve polis olarak tanıtan kişilerce dolandırıldıklarını söyleyerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine inceleme başlatan polis, mağdur kişileri arayan telefon numaraları ile istedikleri paraların yatırıldığı hesapların sahiplerinin Şanlıurfa'da olduğunu saptayarak durumu Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi.

Bilgi üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, mağdurların paralarını bankandan çekmeye çalışan Hamza K., Adnan K., Abdulkadir K. ve Halaf K.'yı Atatürk Bulvarı'nda gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin tuzaklarına düşürdükleri 5 kişiden 135 bin lira para dolandırdıkları belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan 5 şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından 'Dolandırıcılık' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Telefon Dolandırıcılığına 4 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement