Şanlıurfa'da Ormanda Yangın Çıktı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Ormanda Yangın Çıktı

Şanlıurfa\'da Ormanda Yangın Çıktı

Şanlıurfa'da Güzel Şehir Mahallesi'nde bulunan Orman Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu ormanda öğle saatlerinde yangın çıktı. Yangına Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ve itfaiye ekipleri müdahale etti. Emniyet Müdürlüğü'nün TOMA araçları da destek verdi. Yangın 2 saatlik çalışmayla söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

17.07.2023 13:44
ŞANLIURFA'da Orman Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu ormanda yangın çıktı. Emniyet Müdürlüğü'nün TOMA araçlarının da destek verdiği yangın, 2 saatlik çalışmayla söndürüldü.

Güzel Şehir Mahallesi'nde Orman Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu ormanda öğle saatlerinde yangın çıktı. Kuru otların tutuşmasıyla başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle ağaçlara sıçradı. Yangına ilk müdahaleyi Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yaparken, ihbarla bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü'nün toplumsal müdahale aracı TOMA'ların da destek verdiği çalışmalarla yangın, 2 saatte söndürüldü. Söndürme çalışmalarına katılan 2 vatandaşın dumandan etkilendiği yangının çıkış nedeni araştırılıyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Ormanda Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement