Şanlıurfa'da Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı

Şanlıurfa\'da Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı

Şanlıurfa'da, 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, aynı aileden 6 kişi yaralandı.

03.11.2011 20:00

Şanlıurfa'da, 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, aynı aileden 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Şanlıurfa- Mardin karayolunun 30'ncu kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa yönüne gelen 30 yaşındaki Mahmut Demir'in kullandığı 50 EK 145 plakalı otomobil, Çamlıdere Köyü yakınlarında tali yoldan kontrolsüz şekilde anayola çıkan sürücüsü öğrenilemeyen 01 HA 887 plakalı otomobille çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkarak şarampole devrilen Demir'in kullandığı otomobil hurdaya dönerken, içinde bulunanlar da etrafa saçıldı. Yoldan geçenlerin yardımına koştuğu yaralılar için güvenlik güçleri ile sağlık ekiplerinden yardım istendi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, otomobilde bulunan 34 yaşındaki Hasan Demir'in yaşamını yitirdiğini saptadı. Kazada yaralanan sürücü Mahmut, İbrahim (60), Mehmet (27), Hatice (28), Mehmet Ali (3) ve Emrullah Demir (2) ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kazada yaşamını yitiren Hasan Demir'in cesedi de otopsi için yaralıların tedavi gördüğü hastanenin morguna gönderildi.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Şanlıurfa-Mardin karayolu, güvenlik güçlerinin incelemesi ve kaza yapan araçların çekilmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(HK/RT) - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement