Şanlıurfa'da Jandarma Ekipleri Yol Kontrolleri Yaptı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Jandarma Ekipleri Yol Kontrolleri Yaptı

Şanlıurfa\'da Jandarma Ekipleri Yol Kontrolleri Yaptı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, vatandaşların şikayetleri üzerine yol kontrolleri uygulaması gerçekleştirdi. Siverek-Viranşehir karayolunda yapılan kontrollerde sürücüler trafik kurallarına uymaları konusunda bilgilendirildi. İlçe Kaymakamı Musa Aydemir, denetimleri ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve sürücülerle trafik kurallarının önemini anlattı.

05.10.2023 11:29

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yol kontrolleri uygulaması yaptı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde vatandaşların şikayetleri üzerinde kent genelinde jandarma ve emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler yol kontrolleri ile denetimlerini artırdı.

Siverek- Viranşehir karayolunda bulunan uygulama noktasında jandarma ekipleri kimlik ve araç kontrolleri yaptı. Kontrollerde sürücüler trafik kurallarına uymaları konusunda bilgilendirildi.

İlçe Kaymakamı Musa Aydemir, denetim gerçekleştiren askerleri ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Denetime de katılan Kaymakam Aydemir, sürücülerle de sohbet ederek, trafik kurallarına uymanın önemini anlattı. Kaymakam Aydemir, " Vatandaşlardan gelen tüm şikayet ve talepleri değerlendirdiklerini, huzur ve güven ortamının devamı için çalışmalara devam edeceklerini' dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Jandarma Ekipleri Yol Kontrolleri Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement