Şanlıurfa'da 'İş' Kuyruğu - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da 'İş' Kuyruğu

Şanlıurfa\'da \'İş\' Kuyruğu

Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü,çeşitli resmi kurum ve kuruluşlarda asgari ücret karşılığında 9 ay süreyle çalıştırılacak 5 bin işçi alınacağını duyurdu.

24.09.2013 16:29  Güncelleme: 10:48

Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü, TYÇP kapsamında çeşitli resmi kurum ve kuruluşlarda asgari ücret karşılığında 9 ay süreyle çalıştırılacak 5 bin işçi alınacağını duyurdu. Duyurunun ardından başvuru için İŞKUR binasına gelen binlerce vatandaş, uzun kuyruklar oluşturdu. Kura çekimi için kayıt yaptırmaya gelen vatandaşlar için polis güvenlik önlemi aldı. 103 görevli personel tarafından yapılan kayıt işlemlerinde ilk gün 2 bin kişinin kaydı alındığı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda, Biz İŞKUR olarak birçok faaliyet yürütmekteyiz. Bu faaliyetlerimiz arasında toplumu düşünen ve onların istihdamını artıran çalışmalar, bizim önceliğimiz olmuştur. Mesleki eğitim çalışmalarımızın yanında yaptığımız planlı çalışmalar sonucunda toplum yararına çalışma projesinde 5 bin kişiyi iş sahibi yapmaktayız. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da 'İş' Kuyruğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement