Sanko ve Sanko Park'a Guınness Rekor Sertifikası - Son Dakika
Güncel

Sanko ve Sanko Park'a Guınness Rekor Sertifikası

Sanko ve Sanko Park\'a Guınness Rekor Sertifikası

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen törenle dünyanın en büyük ebru rekoru denemesine ana sponsor olan SANKO Holding ve mekan sponsoru Sanko Park AVM’ye, ‘Guinness Rekor Tescil Sertifikası’ verildi.

14.01.2014 10:29

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen törenle dünyanın en büyük ebru rekoru denemesine ana sponsor olan SANKO Holding ve mekan sponsoru Sanko Park AVM'ye, 'Guinness Rekor Tescil Sertifikası' verildi.

Anadolu Süsleme Sanatları Kültür Eğitim ve Tanıtım Derneği tarafından, 14 Eylül 2013 tarihinde Sanko Park AVM'de gerçekleştirilen 'Dünyanın En Büyük Ebrusu Rekor Denemesi'nin Guinness yönetimince tescillenmesinin ardından, rekora katkı sağlayan kurumlar ödüllendirildi.

SANKO Holding'in ana sponsor, Sanko Park AVM'nin mekan sponsoru olduğu rekor denemesine, Büyükşehir Belediyesi kurum sponsoru, Gaziantep Valiliği, Şahinbey Kaymakamlığı ve Şehitkamil Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü resmi sponsor olarak katkı sağlamıştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in makamında düzenlenen törende, Gaziantep Valisi Erdal Ata adına sertifikayı alan Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Guinness Rekor Tescil Belgesi'nin Gaziantep'te gerçekleştirilen bir etkinliğe verilmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin sertifikasını alan Başkan Güzelbey de her zaman kültür ve sanat etkinliklerine destek olduklarını bildirdi.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Şehitkamil Kaymakamı Rıdvan Fadıloğlu ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergün Ozuslu'nun sertifikalarını almalarının ardından Güzelbey, dernek başkanı Mesut Osmanlıoğlu ile birlikte rekor denemesine ana sponsor olan SANKO Holding'in Guinness Rekor Tescil Sertifikasını, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu adına, SANKO Basın Danışmanı Cengiz Halil Çiçek'e verdi.

Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu ve Yatırımcı Temsilcisi Taner Neng ise, Sanko Park'ın Guinness Rekor Tescil Sertifikasını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'ndan aldı.

REKOR SÜRECİ

Dernek Başkanı ebru sanatçısı Mesut Osmanlıoğlu, ebru sanatçısı Leyla Osmanlıoğlu ile birlikte düzenledikleri 'Ebru Sanatı ile Guinness Rekor Denemesi' 14 Eylül 2013'te, '2. Dünya Ebru Günü' etkinlikleri kapsamında, Türkiye'den ve yurtdışından 99 ebru sanatçısının katılımıyla Sanko Park AVM'de gerçekleştirilmişti.

Büyük bir coşku ve Sanko Park'ın tüm katlarını dolduran ziyaretçilerin desteği altında yapılan rekor denemesi, 76.47 metrekare ile sonuçlandı. Mesut Osmanlıoğlu tarafından yürütülen çalışmalar sonrasında rekor denemesi tescillendi ve Gaziantep, Gazi unvanından sonra, 'Guinness Rekor Tescilli Şehir' olmuştu.

Dernek Başkanı Mesut Osmanlıoğlu, duygularını şöyle dile getirmişti:

"Kurum sponsorumuz Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na, ana sponsorumuz SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdülkadir Konukoğlu'na, rekor denemesinde yanımızda olan ve rekora ilk boyayı atan Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adil Sani Konukoğlu ve Sanko ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Guinness Rekor Tescili, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Kaymakamlığı, Şehitkamil Belediyesi, SANKO Holding, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Sanko Park AVM adına, diğer bir ifade ile Gaziantep adına alındı. İşte mutluluk budur."

SANKO PARK

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, Defacto, Mango, Koton, Flo, Stefanel ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık bir milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park AVM, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sanko ve Sanko Park'a Guınness Rekor Sertifikası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement