Sandro & Maje Kavaklıdere Mağazalarında Sonbahar-Kış Sezonunun İlk Daveti - Son Dakika
Güncel

Sandro & Maje Kavaklıdere Mağazalarında Sonbahar-Kış Sezonunun İlk Daveti

Sandro & Maje Kavaklıdere Mağazalarında Sonbahar-Kış Sezonunun İlk Daveti

Başkent cemiyet hayatının önde gelen isimleri, Türkiye' de ilk kez Demsa Group bünyesinde açılan Sandro Maje Kavaklıdere mağazalarında düzenlenen davette bir araya geldi.

27.11.2013 10:18

Cemiyet hayatı ve Sandro & Maje özel müşterilerinin katılımı ve özel ikramlarla gerçekleşen davette Sandro & Maje Sonbahar – Kış koleksiyonları büyük ilgi gördü.

Davete katılanlar arasında; Aslı Tan, Aylin Özel, Esra Güral, Gökçe Özcan, Esra Baysal, Gülten Karaca, Hülya Akman, Larissa Türkkan, Serpil Artukmaç, Ayşe Kaplan, Tülay Özmen gibi önemli isimler yer alırken; çabasız Fransız şıklığının en büyük temsilcilerinden Paris merkezli Sandro koleksiyonunda 80'lerin grunge stilini yansıtan muhteşem kesimlere sahip, modern materyallerin kullanıldığı parçalar davetlilerin beğenisini kazandı. Eklektik stilin Fransız öncüsü Maje koleksiyonu ise spor şıklığı sevenlerin tercihi oldu.

Sezon trendleri olan büyük boy kabanlar, grafik baskılı t-shirtler, parkalar, dramatik paltolar ve soyut desenli elbiselerin yer aldığı Maje koleksiyonunu keşfeden davetliler aynı zamanda keyifli bir alışveriş yapma şansı yakaladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sandro & Maje Kavaklıdere Mağazalarında Sonbahar-Kış Sezonunun İlk Daveti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement