Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı\'dan Kısa Kısa

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Bir yanda hizmet üretip satarken, diğer yandan bakım, tadilat, yenileme, onarım, arıza ve imalat işlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

14.11.2017 16:02

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Bir yanda hizmet üretip satarken, diğer yandan bakım, tadilat, yenileme, onarım, arıza ve imalat işlerimiz tüm hızıyla devam ediyor." dedi.

Çöl, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hüdai Kaplıcalarında yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları ile bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini belirtti.

Kaplıcaların hergeçen gün kendini yenilediğini ve ismini duyurduğuna işaret eden Çöl, "Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımız tarihinde görülmeyen ilkleri yaşamanın ve yaşatmanın mutluluğu içerisindedir. Sandıklı'ya değişik illerden tur müşterilerimiz gelerek, kaplıcalarımızdan faydalanmaya başlamışlardır." dedi.

Bunun yanında 128 apart dairelerin A-B-C-D bloklarda yenileme ve tadilat işlemlerinin sürdüğünü kaydeden Çöl, şöyle konuştu:

"Uydu sistemleri yenileme ve onarım işlemleri ile mobilya atölyemizde ve marangozhanede birim müdürlüklerinin ihtiyaçları için mobilya ve alüminyum çerçeve kapı imalatları devam ediyor. Eski marketin yerine berber ve PTT acentesi açılması için inşaat çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bir yanda hizmet üretip satarken, diğer yandan bakım, tadilat, yenileme, onarım, arıza ve imalat işlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca evlenecek çiftlerin dış çekimleri için kaplıcalarımızı tercih etmeleri bir cazibe merkezi olduğumuzun ispatıdır diye düşünüyorum. Ben bu vesileyle Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımızı tercih eden vatandaşlarımıza ayrıca eksiklerin yapılması noktasında gece gündüz mesai harcayan personelimize ve birim amirlerimize teşekkür ediyorum."

İstasyon Mahalle Muhtarı Ünal'dan Çöl'e ziyaret

Sandıklı ilçesinde, İstasyon Mahallesi Muhtarı Yaşar Ünal ve mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü ziyaret etti.

Çöl, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İstasyon Mahallesi muhtarı ve mahalle sakinlerine bu nazik davetleri için teşekkür ediyorum. İnşallah el birliği ile daha güzel şeyler yapacağız. İnsanlar ve kurumlar gelip geçici yapılan eserler kalıcıdır. Mahallerimizi daha güzel, daha modern yapmak için hergün yeni projeler, yeni yatırım kaynakları oluşturmaya çalışıyoruz. Ben bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ünal, "Senelerdir İstasyon Mahallesinde çalışma makinesi göremiyorduk, sağolsun Başkan Mustafa Çöl bir dediğimizi iki etmiyor. Mahallemize yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarından dolayı kendilerine şahsım ve mahallemiz adına teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement