Sandal ve Gökçeören'e yatırım atağı - Son Dakika
Güncel

Sandal ve Gökçeören'e yatırım atağı

Sandal ve Gökçeören\'e yatırım atağı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un geçtiğimiz günlerde Kulalı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaret olumlu sonuç verdi.

31.07.2019 14:22

Gerçekleşen ziyaretten kısa bir süre sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Kula'ya gelen heyet, Gökçeören ve Sandal Mahallelerinde yapılması planlanan projeler için incelemelerde bulundu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Temmuz ayı içerisinde Anakara'da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerde Kulalı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve çeşitli kurumlarda temaslarda bulunmuştu. Bu ziyaretlerde gündeme getirilen yatırım ve projelerle ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Kula'ya heyet gönderildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte Kula'nın Gökçeören ve Sandal Mahalleri'nde incelemelerde bulunan mühendis ve mimarlardan oluşan heyet ilçeye kazandırılması planlanan projeleri değerlendirdi. Sandal ve Gökçeören Mahalleleri'nde bulunan mevcut halı sahaları ve yapılması planlanan gençlik merkezi, çok amaçlı etkinlik salonu gibi yatırımlar için görüş alışverişinde bulunan heyet, mahalle sakinlerinin görüşlerini de dinledi.

Başkan Tosun; "Kulamızın Beklediği Hizmetleri Yerine Getireceğiz"

Kula'nın 60 Mahallesi için güzel yatırım ve projelerin bu dönem hayata geçirilmesi için gayret içerisinde olduklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Geçtiğimiz günler Ankara'ya giderek Kulalı hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etmiştik. Sayın Bakanımız, ziyarette görüştüğümüz konularla ilgili ilçemize kazandırmak istediğimiz yatırımları değerlendirmek üzere Kula'ya bir heyet göndermişler. Bu hususta Kulamızın en büyük mahallelerinden olan Gökçeören ve Sandal'da incelemelerde bulunduk. İnşallah, Kula'mızın beklediği hizmetleri yerine getireceğiz. Bizlere her zaman gerekli desteği veren Kulalı hemşehrimiz Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başta olmak üzere Bakanlık yetkililerine, ilçemize gelen heyette görevli arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kulamız için hayırlara vesile olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sandal ve Gökçeören'e yatırım atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement