Sanat, Cam Kemik Hastası Kaan İle Gökhan Tepe'yi Biraraya Getirdi - Son Dakika
Güncel

Sanat, Cam Kemik Hastası Kaan İle Gökhan Tepe'yi Biraraya Getirdi

Sanat, Cam Kemik Hastası Kaan İle Gökhan Tepe\'yi Biraraya Getirdi

Gökhan Tepe Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne yaptığı ziyarette 9 yaşındaki cam kemik hastası Kaan ile tanışmış ve piyano dersleri aldığını öğrendiğinde ona konser sözü vermişti.

28.02.2017 09:09

4 Şubat'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde 20. Yılı şerefine verdiği konserde Kaan ile sahne alarak sözünü yerine getiren Gökhan Tepe, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne ziyarette bulundu. Kaan ile birlikte piyano başına geçen Tepe, engelli yaşamına da dikkat çekti. Tepe, ' Akülü Tekerlekli Sandalye bir engellinin özgürlüğü demek. Manuel sandalye ile yapabilecekleri şeyler kısıtlı. Oysa akülü sandalyeye sahip bir engelli kardeşimiz rahatlıkla kendi başına tüm işlerini halledebilir. Bunun yanında ulaşılabilirlik ve mimari şartlar da önemli tabii. Ulaşılabilirlik anlamında birçok çalışma yapılıyor fakat Türkiye'nin her yerinde engelli kardeşlerimiz rahatlıkla sokağa çıkabilmeli. TOFD 2005 yılından bu yana Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyasını sürdürüyor ve bizler elimizden geldiğince bu anlamda farkındalık yaratmak için çalışmalar yapıyoruz. Tüm Türkiye bu kampanyaya destek olabilir. 3430'a destek yazıp göndererek 10 TL katkıda bulunabilirsiniz. ' dedi.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne desteklerini devam ettireceğini dile getiren Tepe ' Bize düşen her görevde derneğimiz için göreve hazırız.' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanat, Cam Kemik Hastası Kaan İle Gökhan Tepe'yi Biraraya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement