Sanal Dünyada Yarattığı Burger Gerçek Oldu - Son Dakika
Güncel

Sanal Dünyada Yarattığı Burger Gerçek Oldu

Sanal Dünyada Yarattığı Burger Gerçek Oldu

McDonald's'ın 'Kendi Burgerini Yarat' yarışmasının şampiyonu Emircan Kıs'ın yarattığı McCity, McDonald's menüsüne girdi ve restoranlarda servis edilmeye başlandı.

08.11.2013 14:53

Kendi yarattığı burger 'McCity' ile McDonald's menüsüne girmeyi başardı

McDonald's müşterilerinin yarattığı lezzetler arasından, McDonald's Genel Müdürü Dilek Başarır'ın yanı sıra Sunucu Bay J, Sanatçı Can Bonomo, Köşe Yazarı Oben Budak, Moda Tasarımcısı Özlem Süer ve Uzman Şef Tolga Atalay'dan oluşan jürinin puanlamasıyla birinci seçilen McCity, McDonald's restoranlarında yerini aldı. Emircan Kıs'ın McCity adını verdiği burger, McDonald's restoranlarında satışa sunuldu.

'Sizden biri sizin için yaptı!'

McDonald's Genel Müdürü Dilek Başarır, "Emircan Kıs kendiburgeriniyarat.com'dan yarışmaya katıldı, seçtiği malzemelerle yepyeni bir burger yarattı. Tüketicilerimizin oylarıyla finale kalan ve jürimiz tarafından birinci seçilen McCity'yi, yeni lezzetler arayanlar için şimdi McDonald's restoranlarında sunuyoruz. Tüketicilerimize 'Sizden biri sizin için yaptı' diyor, tüm misafirlerimizi içerisinde soğan halkası ve hash brown da bulunan bu mükemmel tadı denemek için McDonald's restoranlarına davet ediyoruz" dedi.

McDonald's öncülüğünü sürdürüyor

Başarır, "Biz McDonald's'ta daima sektörümüzde iyi uygulamalara öncülük edip, tüketicilerimizin bizden beklentilerini henüz onlar talep etmeden anlamayı ve karşılamayı hedefliyoruz. Tüketicilerimizin beklentileri her dönemde farklılaşarak gelişiyor. Bizim amacımız bu beklentilerin gelişme yönlerini iyi analiz ederek bunları karşılayacak çalışmalar yapmak ve bunu deneyimin bütününe yaymak" diye konuştu.

McDonald's'ın öncü çalışmalarını sürdürmeye kararlı olduklarını belirten Başarır, McDonald's'ın sunduğu vazgeçilmez lezzetlerinin ve servis kalitesinin yanı sıra, restoranlarının modern mimarisi, yeni dekoru, özel müzik yayını gibi yenilikçi uygulamaları ve McD Café'leri gibi yenilikleri, McCity gibi yeni lezzetler ile birleşince ortaya olağanüstü bir restoran deneyiminin çıktığını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanal Dünyada Yarattığı Burger Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement