Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde üretilen yöresel ürünler EMlTT Fuarı'nda tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde üretilen yöresel ürünler EMlTT Fuarı'nda tanıtıldı

Samsun\'un 19 Mayıs ilçesinde üretilen yöresel ürünler EMlTT Fuarı\'nda tanıtıldı

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde üretilen yöresel ürünler, 27. Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMlTT) tanıtıldı. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuar, 19 Mayıs Kaymakamlığı, 19 Mayıs Belediyesi ve Ondokuzmayıs Yerel Eylem Grubu Derneği iş birliğiyle gerçekleştirildi. Samsun Valiliği tarafından oluşturulan Gastronomi Stantı'nda salep ve Engiz Kadın Kooperatifi tarafından üretilen yöresel ürünlerin tanıtımı yapıldı.

13.02.2024 15:19  Güncelleme: 16:25

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde üretilen yöresel ürünlerin, 27. Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMlTT) Fuarı'nda tanıtımının yapıldığı bildirildi.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 6-9 Şubat tarihlerinde düzenlenen fuarda 19 Mayıs Kaymakamlığı, 19 Mayıs Belediyesi ve Ondokuzmayıs Yerel Eylem Grubu Derneği iş birliğiyle tanıtım faaliyetleri gerçekleştirildi.

Bu kapsamda Samsun Valiliği tarafından oluşturulan Gastronomi Stantı'nda salep ile Engiz Kadın Kooperatifi tarafından üretilen ve ürütilen yöresel ürünlerin tanıtımını yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde üretilen yöresel ürünler EMlTT Fuarı'nda tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement