Samsun Patlayan Televizyon Hayatlarını Kurtardı Hd - Son Dakika
Güncel

Samsun Patlayan Televizyon Hayatlarını Kurtardı Hd

Samsun'da gece saatlerinde bir evde çıkan yangını plazma televizyonun patlaması sonucu fark eden bir aile ölümden döndü.

13.02.2018 14:55

Samsun'da gece saatlerinde bir evde çıkan yangını plazma televizyonun patlaması sonucu fark eden bir aile ölümden döndü. Ev sakini Lütfiye Çelik, Bir patlama oldu. Ben deprem oluyor zannettim. Kalktığımda her yer dumandı. Evimiz kullanılmaz hale geldi. Evimiz kira sokakta kaldık dedi.

Yangın, Samsun'un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'nde gece 02.00 sıralarında meydana geldi.2 katlı binanın giriş katında oturan inşaat işçisi Erdal Çelik'in evinde ara kablo olarak kullanılan prizden dolayı yangın çıktı. Evde odada uyuyan Erdal Çelik, eşi Lütfiye Çelik, çocukları Sıla (12), Sude (10), Sinem (9), Sena (2), oturma odasında bulunan plazma televizyonun patlaması sonucu ölümden döndü. Yaşadığı durumu anlatan Lütfiye Çelik, Bir patlama oldu. Ben deprem oluyor zannettim. Kalktığımda her yer dumandı. Hemen eşimi uyandırdım. Çocukları alıp hemen dışarı çıktı. Bu esnada üst komşumuzu da uyandırdık. Onlar dumanların binayı sarmasından dolayı inemediler. İtfaiye gelip onları merdivenle kurtardı. Kirada oturuyoruz. Evimiz kullanılmaz hale geldi. Sokakta kaldık ne yapacağız bilmiyoruz dedi.

Bu esnada dumandan etkilenen üst komşuları Yılmaz Bel, Meliha Bel ve İkbal Bel ise çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye ekipleri ise yaptıkları araştırmada yangının ara kablo olarak kullanılan prizden çıktığını tespit etti.Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Samsun Patlayan Televizyon Hayatlarını Kurtardı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Patlayan Televizyon Hayatlarını Kurtardı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement