Samsun Bir Hafta İçinde 4. Şehidini Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Samsun Bir Hafta İçinde 4. Şehidini Uğurladı

Samsun Bir Hafta İçinde 4. Şehidini Uğurladı

Tunceli'de önceki akşam PKK'lıların iki karakola eş zamanlı yaptıkları saldırıda şehit olan Jandarma Komando Er Mustafa Akar, toprağa verildi.

24.09.2012 14:41  Güncelleme: 15:15

Tunceli'de önceki akşam PKK'lı teröristlerin iki karakola eş zamanlı yaptıkları saldırıda şehit olan Jandarma Komando Er Mustafa Akar, bugün memleketi Samsun'un Ayvacık ilçesinde toprağa verildi.

Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde önceki akşam PKK'lı teröristlerin yaptıkları saldırı sonucu şehit düşen 21 yaşındaki Jandarma Komando Er Mustafa Akar için Samsun'un Ayvacık ilçesinde tören düzenlendi. Şehidin naaşı ilk olarak helallik alınması için Orhangazi Mahallesi Mevlana Sokak'taki evine getirildi. Burada helallik alındıktan sonra şehit, Merkez Yeşil Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Keskinoğlu Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi. Cenazede şehidin annesi Semiha Sarıoğlu ile ablası Çiğdem ve kardeşi İbrahim Akar'ın ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi.

Şehidin babasının kağıt toplayarak ailesinin geçimini sağladığı öğrenildi. Cenazeye Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin, Vali Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, AK Parti Samsun milletvekilleri Mustafa Demir, Ahmet Yeni ve Çağatay Kılıç, kaymakamlar, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun Bir Hafta İçinde 4. Şehidini Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement