Samsun Bedensel Engelliler Kulübü Futbolcu Arıyor - Son Dakika
Güncel

Samsun Bedensel Engelliler Kulübü Futbolcu Arıyor

Samsun Bedensel Engelliler Kulübü Futbolcu Arıyor

SAMSUN Bedensel Engeliler Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Özden, futbol takımı için engelli sporcu aradıklarını belirterek valiliğe başvurduğunu söyledi.

15.07.2017 13:29

SAMSUN Bedensel Engeliler Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Özden, futbol takımı için engelli sporcu aradıklarını belirterek valiliğe başvurduğunu söyledi.

Samsun Bedensel Engeliler Gençlik Spor Kulübü Başkanı 57 yaşındaki Yakup Özden, futbol takımı için oyuncu aradığını söyledi. Kadrosunda 13 futbolcu bulunduğunu ifade eden Ampute Milli Takım Kamp Müdürü ve Ampute Futbol Ligi'nde Teknik Kurul Üyeliği görevini de yürüten Yakup Özden, sporcu bulabilmek için dilekçe ile Valiliğe başvurduğunu dile getirdi. Valiliğin de dilekçeyi İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yönlendirdiğini söyleyen Özden, "Kadromuzda 13 futbolcu var. Ampute takımımızın kadrosunda yer alacak yeni sporculara ihtiyacımız var. Biliyoruz ki bir çok engelli kardeşimiz evinden dışarı çıkmaktan çekiniyor. Onları tekrar topluma kazandırmak ve sporla buluşturmak için böyle bir girişimde bulunduk. Engelli gençlerimizin de sporla hayatın içinde yer almalarını istiyoruz" dedi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Bedensel Engelliler Kulübü Futbolcu Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement