Şamdan'da hedef Milli Takım - Son Dakika
Güncel

Şamdan'da hedef Milli Takım

Şamdan\'da hedef Milli Takım

Şamdan Spor Kulübü Avrupa Karate Şampiyonası Milli Takım seçmeleri için Bursa'ya gitti.

04.01.2012 11:03

4 gün sürecek şampiyonada Gebze'yi temsil edecek kulübümüz zirveyi hedefliyor.

Gebze'nin Karate'de ki gururu Şamdan Spor Kulübü, Türkiye Ümitler, Gençler, 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve Milli Takım Avrupa seçmeleri için dün Bursa'ya gitti. Yaklaşık üç aydır Teknik Direktör Adnan Şamdan nezaretinde hazırlık kampı geçiren başarılı kulübümüz, Bursa'dan iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyor. Dünya seçmelerinde bir kişiyi Milli Takıma gönderen Şamdan Spor Kulübü'nde hedef bu sefer en az iki sporcuyu Milli takıma vermek. Türkiye'nin önde gelen kulüplerinin katılacağı ve dört gün sürecek şampiyonaya temsilcimiz 9 sporcuyla katılıyor.

KENDİ İMKANLARIYLA ZİRVEYE OYNUYOR

Şampiyona öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve tüm sporcuların iddialı olduğunu belirten Teknik Direktör Adnan Şamdan, bu turnuvaya da yine kendi imkanlarıyla katıldıklarını ifade etti ve destek bulamamaktan yakındı. Şamdan, 'Gebze gibi sanayinin yoğun olduğu bir kentte ne yazık ki destek bulamıyoruz ve yine kendi imkanlarımızla müsabakaya gidiyoruz. Gebze'yi Milli takımda ve Avrupa'da temsil edip ilçemizin adını duyuracak bu sporcularımıza sahip çıkılmasını isterdik ama ne yazık ki olmadı. Bursa'da iyi bir sonuçla dönüp ilçemizi Avrupa'da temsil etmek istiyoruz.' Dedi.

MÜSABAKADA GEBZEMİZİ TEMSİL EDECEK SPORCULARIMIZ

Şamdan Spor Kulübü adına Milli forma için mücadele edecek sporcularımız: Eray Şamdan, Meryem Mazlum, Burhan Gökmen, Ertuğrul Çelik, Kevser Demirtürk, Beyza Coşkun, Tuba Coşkun, Ercan Sarıaydın, Okan Aksu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şamdan'da hedef Milli Takım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement