Saldırıda Hayatını Kaybeden Ayten Günhan'ın Cenazesi, Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Saldırıda Hayatını Kaybeden Ayten Günhan'ın Cenazesi, Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cenazenin getirilmesi- Cenaze namazı öncesi HDP Tunceli Milletvekili Edibe Şahin'in konuşması- Cenaze namazı- Ailenin tabut başında ağlamaları- Cenazenin cenaze nakil aracına taşınması- Kent merkezinde kepenk kapatan iş yerleri Tunceli'deki polis merkezine silahlı saldırı- Saldırıda yaşamını yitiren Ayten Günhan'ın cenazesi, toprağa verildi Tunceli'de polis merkezine terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ayten Günhan'ın cenazesi, toprağa verildi.

06.09.2015 18:26

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cenazenin getirilmesi- Cenaze namazı öncesi HDP Tunceli Milletvekili Edibe Şahin'in konuşması- Cenaze namazı- Ailenin tabut başında ağlamaları- Cenazenin cenaze nakil aracına taşınması- Kent merkezinde kepenk kapatan iş yerleri Tunceli'deki polis merkezine silahlı saldırı- Saldırıda yaşamını yitiren Ayten Günhan'ın cenazesi, toprağa verildi Tunceli'de polis merkezine terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ayten Günhan'ın cenazesi, toprağa verildi.Günhan için Tunceli Hacı Bektaşi Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Derneği Cemevi'nde düzenlenen cenaze törenine, HDP Tunceli milletvekilleri Alican Önlü ve Edibe Şahin, Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul ve çok sayıda vatandaş katıldı. Milletvekili Şahin, törende yaptığı konuşmada, kadınlar olarak savaşa karşı olduklarını, Ayten Günhan'ın da bunu olay anında "hayır" diyerek haykırdığını dile getirerek, "Bu sesi çoğaltacağız ve büyüteceğiz. Bu savaşın aslında bir kardeş savaşı olduğunu özünde bir kimlik, bir inanç, bir dile karşı açılan bir savaş olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Onun için buna 'hayır' diyeceğiz" ifadelerini kullandı. Günhan'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından merkeze bağlı İsmet Önünü Mahallesi Milli Küme Evleri mevkisindeki mezarlıkta toprağa verildi. Bu arada, cenaze nedeniyle kentte esnaf kepenk kapattı.

Saldırıda Hayatını Kaybeden Ayten Günhan\'ın Cenazesi, Toprağa Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saldırıda Hayatını Kaybeden Ayten Günhan'ın Cenazesi, Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • dersimli dede: Yazıklar olsun size ağzında pkkayi aşağılayıcı birkelime çıksın birde utanmadan çıkmış konuşuyor bu haksızlık lara boyun egerseniz gelen vurur giden vurur yazıklar olsun size bu kadar pkk dan korkuyorsunuz hem olduruyorlar hemde pişkin pişkin cenazeye gidiyorlar 1 3 Yanıtla
  • .....: geçermiş yani 0 0 Yanıtla

Advertisement