SAKVA'dan Ramazan Tadında Teşekkür - Son Dakika
Güncel

SAKVA'dan Ramazan Tadında Teşekkür

SAKVA\'dan Ramazan Tadında Teşekkür

"Bin Derde Deva Arıyoruz" kampanyasına destek veren hayırsever işadamlarına, Sait Tanış Kültür Merkezi'nde Teşekkür Yemeği verdi.

17.09.2011 13:54

SAKVA; Ramazan Ayı dolayısıyla yapmış olduğu "Bin Derde Deva Arıyoruz" kampanyasına destek veren hayırsever işadamlarına, Sait Tanış Kültür Merkezi'nde Teşekkür Yemeği verdi.

BİN DERDE DEVA OLDULAR

Kısa adı "SAKVA" olan Sakarya Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı; Ramazan Ayı içerisinde düzenlediği "Bin derde Deva Arıyoruz" kampanyasına, maddi ve manevi olarak destek veren hayırsever işadamlarına, önceki akşam Sait Tanış Kültür Merkezi'nde Teşekkür Yemeği verdi. Duygulu anların yaşandığı yemeğe; Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Çaykur eski Genel Müdürü Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müşaviri Ekrem Yüce, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Aydın, Sakaryaspor Başkanı Halit Evin, Sakaryaspor Futbol Şube Sorumlusu Orhan Şeşen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, SAKVA'nın kurucu Başkanlarından Sinan Çileli, SAKVA Yönetim Kurulu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, YÖÇEYDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Eminler, Bakkallar Odası Başkanı Ahmet Aktardoğan, LÖSDER Başkanı Nihal Akar, İşadamı Zafer Adalet, Essen Marketleri sahibi Mahmut Esen, İl Tarım Müdürü Abdullah Keskin ve Yardımcısı Nuri Al ile Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Prof. Dr. Harun Taşkın, Cemalettin Kubat ve Yılmaz Güney, TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

SAKVA'DAN DUYGULANDIRAN TEŞEKKÜR

Ramazan'daki "Bin Derde Deva Arıyoruz" Projesini başarıyla tamamlayan SAKVA; büyük takdir topladı. Yoğun katılımın olduğu program; sade ve nezih bir ortamda gerçekleşti. SAKVA'nın faaliyetleri ve proje ile ilgili bilgi veren Genel Müdürü Mehmet Ersöz; projeye destek veren başta Vali Mustafa Büyük ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm hayırseverlere ve desteklerini esirgemeyen kurumlara teşekkür etti. Genel Müdür Mehmet Ersöz'ün konuşma sırasında Ramazan ayında karşılaştıkları aile manzaralarını örneklerle anlatırken, davetliler arasında duygulu anlar yaşandı. Ersöz; konuşması sonunda SAKVA'nın yeni projeleri hakkında da kısa bilgiler verdi Program; SAKVA'nın sunduğu leziz yemekler ve canlı tasavvuf müziği ziyafeti ile sonuçlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SAKVA'dan Ramazan Tadında Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement