Sakaryaspor Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Sakaryaspor Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

Sakaryaspor Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

Fethiyespor'da Pazar günü oynanacak olan Sakaryaspor maçının hazırlıkları 1 günlük aranın ardından başladı.

10.10.2012 14:11

Sakat olan Uğur Aktaş'ın dışında tam kadro olarak yapılan antrenman öncesinde Teknik Direktör Erkan Sözeri oyuncuları ile bir toplantı yaparak hem oynanan son maçı hem de Sakrasypor maçının değerlendirdi. Haftanın ilk idmanını Başkan İsmail Öztürk ile yöneticiler de izledi. Sakaryaspor maçının hazırlıkları bugün yapılacak çift idmanla devam edecek.

TFF Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 14 Ekim Pazar günü oynayacağı Sakaryaspor maçı ile çıkışa geçmek istiyor. Geride kalan 5 haftada beklentilerin altında bir performans ortaya koyan Fethiyespor'da oyuncular Sakaryaspor maçı ile kaybedilen puanları telafi etmeye başlayacaklarını belirttiler.

Son 2 maçta son dakikalarda yenilen gollerle sahadan mağlup olarak ayrılan Fethiyespor ligde geride kalan süreçte 1 beraberliği bulunan Sakaryaspor ile 14 Ekim Pazar günü saat 15.00'da Fethiye Şehir Stadında başlayacak maçta karşılaşacak.

Geçen hafta içerisinde yapılan idmanlarda sakatlığı nükseden ve K.Maraş maçının ilk devresi sonrasında oyundan çıkan Uğur Aktaş'ın tedavisini 2 hafta süreceği ve Giresunspor ile deplasmanda oynanacak maça yetiştirilmeye çalışılacağı açıklandı.

Sakaryaspor ile oynanacak 6.hafta karşılaşması öncesinde haftanın ilk idmanını Salı günü yapan Fethiyesporlu oyuncular bugün ise çift idmanla hazırlıklara devam edecekler. Perşembe ve Cuma günü yapılacak idmanlarla hazırlıkları tamamlayacak oyuncular Fethiyespor Sosyal Tesislerinde kampa girecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sakaryaspor Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement