Sakarya’daki Karadenizliler Kemençe İle Coştu - Son Dakika
Güncel

Sakarya’daki Karadenizliler Kemençe İle Coştu

Sakarya’daki Karadenizliler Kemençe İle Coştu

Mavi Karadeniz Reklam Ve Organizasyon Koordinatörü Melek Karaca Gökalp Tarafından Düzenlenen "Sakarya Karadenizliler Gecesi"; Erenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde Gerçekleşti.

24.02.2011 23:32  Güncelleme: 23:35

Mavi karadeniz reklam ve organizasyon koordinatörü melek karaca gökalp tarafından düzenlenen "sakarya karadenizliler gecesi"; erenler belediyesi kültür merkezi'nde gerçekleşti.

Ünlü Sanatçılar

Mavi Karadeniz Televizyonu'nun canlı olarak yayınladığı ve Çene Cemal lakaplı Cemal Çolak'ın sunuculuğunu üstelendiği "Sakarya Karadenizliler Gecesi"ne; Karadeniz'in ünlü sanatçılarından; İslam Yıldız, Meryem Akyüz, Muhammet Ali, Yasemin Yıldız, Yılmaz Kasapoğlu ve Taner Eyupoğlu katılarak, Kemençe'ci Erkan Gökalp'ın kemençesi eşliğinde şarkı ve türküleriyle renk kattı.

Karadenizliler Buluştu

Geceye; Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakarya Rizeliler Derneği Başkanı Ahmet Aygün, Şalpazarılılar Derneği Başkanı Yaşar Yavuz, Yenikent Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, Rize, Trabzonlular, Şalpazarılılar ve Hendek Karadenizliler Derneği Yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Karadeniz'in ünlü sanatçılarının hareketli şarkıları eşliğinde, doyasıya horon oynayan Sakarya'daki Karadenizliler; gece geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sakarya’daki Karadenizliler Kemençe İle Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement