Sakarya'da Sulara Gömülen Hastanede Temizlik Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Sulara Gömülen Hastanede Temizlik Çalışmaları

Sakarya\'da Sulara Gömülen Hastanede Temizlik Çalışmaları

Sakarya'da yaşanan sağanak yağışın ardından su basan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki temizlik çalışmaları tamamlandı.

19.05.2012 21:25

Sakarya'da yaşanan sağanak yağışın ardından su basan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki temizlik çalışmaları tamamlandı.

Kanalizasyon hattının patlamasından dolayı hastanenin gün boyu hizmet veremeyen acil servis ve poliklinikler bölümlerinde yürütülen temizlik çalışmaları tamamlandı. SASKİ ekipleri vidanjörlerle yaklaşık 4 saat süren çalışmanın sonunda tahliye edildi. Hastane personeli özellikle acil servis bölümünün temizlenmesi için büyük çaba sarf etti.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Osman Nuri Dilek ve SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş çalışmaları yerinde inceledi. Başhekim Dilek, temizlik çalışmalarının tamamlandığını ancak hastanenin acil servisinin bir gün daha hizmet veremeyeceğini söyledi. Dilek, hastanede dezenfekte çalışmalarının tamamlanmasının ardından hasta kabul edeceklerini belirtti. Hastanede yaşanan su baskınından dolayı 4 saat içerisinde 12 hastanın en yakın sağlık kuruluşuna sevk edildiğini de ifade eden Dilek, mesai saati dinlemeden çalışmalara katılan personellerine teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Sulara Gömülen Hastanede Temizlik Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement