Sakarya'da etkili olan sağanak cadde ve bahçeleri göle döndürdü - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da etkili olan sağanak cadde ve bahçeleri göle döndürdü

Sakarya'nın Erenler ilçesinde yaşanan sağanak sonucu bazı cadde ve bahçeler ile tarım alanları su altında kaldı. Aynı zamanda Kaynarca ilçesinde bir tavuk çiftliği de su baskınına uğradı. Büyükşehir, ilçe belediyeleri ve SASKİ ekipleri, olumsuzluklara karşı çalışmalarını sürdürüyor.

08.07.2023 11:41  Güncelleme: 13:50

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Sakarya'nın Erenler ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı cadde ve bahçeleri su bastı. Debisi yükselen bir dere ise taştı.

TARIM ALANLARI ETKİLENDİ

İlçenin Çaybaşı Yeniköy Mahallesi'nden geçen dere, sabah başlayan sağanak nedeniyle taştı. Derenin etrafındaki yollar ve bazı evlerin bahçeleri ile tarım alanları su altında kaldı. Yağmurun azalmasıyla derenin debisi düşerken, bahçe ve yollardaki suyun büyük kısmı çekildi.

Sakarya'da sağanak sonucu cadde ve bahçeler su altında kaldı

TAVUK ÇİFTLİĞİNİ DE SU BASTI

Öte yandan, Kaynarca ilçesi Büyükyanık Mahallesi'nde de bir tavuk çiftliğini su bastı. Büyükşehir, ilçe belediyeleri ile SASKİ ekipleri, kent genelinde olumsuzluklara karşı çalışmalarını sürdürüyor.

UYARILAR ART ARDA GELMİŞTİ

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce Pazar günü akşam saatlerine kadar gök gürültülü sağanak yağışın Sakarya'da devam etmesi beklendiği duyurulurken, Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve AFAD'ta olumsuz hava koşullarında yaşanabilecek durumlara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulunmuştu.

Sakarya'da sağanak sonucu cadde ve bahçeler su altında kaldı


Sakarya\'da etkili olan sağanak cadde ve bahçeleri göle döndürdü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da etkili olan sağanak cadde ve bahçeleri göle döndürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • zoro beyi: Chp yönetse yorum yapacaktime Akpe yönetiyor Allah'ın takdiri 15 26 Yanıtla
  • semih bayrak: belediye akp belediyesi olunca sus pus oluyor insanlar ne oldu sesiniz hiç çıkmıyor trölller 20 17 Yanıtla

Advertisement