Sakarya'da orman yangını Vatandaş ve ekiplerin erken müdahalesi alevlerin büyümesini önledi - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da orman yangını Vatandaş ve ekiplerin erken müdahalesi alevlerin büyümesini önledi

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, vatandaşların ve sevk edilen ekiplerin erken müdahalesi sayesinde alevlerin daha fazla büyümesi önlendi. Yangın, Geyve-Taraklı D150 karayolu Taraklı Yusufbey Mahallesi mevkiinde bulunan ormanlık alanda çıktı. Vatandaşlar yangını görerek hemen müdahale etti ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İtfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi ve vatandaşların da yardımıyla alevleri kontrol altına alarak söndürdü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

26.07.2023 23:20

Sakarya'da orman yangını

Vatandaş ve ekiplerin erken müdahalesi alevlerin büyümesini önledi

SAKARYA - Sakarya'nın Taraklı ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevleri daha fazla büyümeden kontrol altına aldı.

Yangın, Geyve-Taraklı D150 karayolu Taraklı Yusufbey Mahallesi mevkiinde bulunan ormanlık alanda çıktı. Yangını gören vatandaşlar, alevlere müdahale ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Adrese ulaşan ekipler, vatandaşın da yardımıyla alevleri daha fazla büyümeden kontrol altına alarak söndürdü. Ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin inceleme başlatıldı.

Sakarya\'da orman yangını Vatandaş ve ekiplerin erken müdahalesi alevlerin büyümesini önledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da orman yangını Vatandaş ve ekiplerin erken müdahalesi alevlerin büyümesini önledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement