Sakarya'da Gıda İsrafının Farkında Ol, Yeşil Geleceği Koru Projesi Etkinliği Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Gıda İsrafının Farkında Ol, Yeşil Geleceği Koru Projesi Etkinliği Gerçekleştirildi

Sakarya\'da Gıda İsrafının Farkında Ol, Yeşil Geleceği Koru Projesi Etkinliği Gerçekleştirildi

Sakarya'da, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Sakarya Valiliği tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Gıda İsrafının Farkında Ol, Yeşil Geleceği Koru' projesi etkinliği gerçekleştirildi. Bulgaristan, Macaristan, Portekiz, Romanya ve Ukrayna'dan 60 genç katılım sağladığı etkinlikte, gençlere gıda israfı konusunda farkındalık kazandırılarak gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakmanın önemi vurgulandı. Etkinlikte SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlamasını beklediklerini belirtti ve uluslararası projelerin farklı bakış açıları sunabileceğine dikkat çekti.

23.02.2024 17:40  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da "Gıda İsrafının Farkında Ol, Yeşil Geleceği Koru" uluslararası gençlik projesi etkinliği yapıldı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinden (SUBÜ) yapılan açıklamaya göre, üniversiteyle Sakarya Valiliğinin ortak yürüttüğü projede gençlere gıda israfı konusundaki farkındalığı arttırmak ve gelecekteki nesillere yeşil bir dünya bırakılmasının önemine dikkatin çekildiği aktarıldı.

Bulgaristan, Macaristan, Portekiz, Romanya ve Ukrayna ülkelerinden 60 gencin katılım sağladığı etkinlikte konuşan SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, projenin, gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlamasını beklediklerini ifade ederek, bu tür uluslararası projelerde farklı bakış açıları elde edildiğine değindi.

Sarıbıyık, SUBÜ olarak gençlerin bu deneyimden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak için gayret göstereceklerini aktardı.

Vali Yardımcısı Selda Dural'ın da katıldığı etkinlikte, SUBÜ İletişim Koordinatörü Öğretim Görevlisi Halid Özgür ve Ferizli Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ersin Berk öğrencilere sunum gerçekleştirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden moral gecesi

Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, bünyesinde bağlı olan personele motivasyon gecesi düzenledi.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Orhangazi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte konuşan İl Müdürü Zekeriya Selamet, halka faydalı olabilmeleri için çalışanların mutlu olmaları gerektiğini belirtti.

Selamet, "Motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız. Devletin gülen yüzü, sıcak eli olmalıyız.'" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte, komedyen Recep Demirkaynak ve ekibi sahne aldı, canlı müzik gösterisi sahnelendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Gıda İsrafının Farkında Ol, Yeşil Geleceği Koru Projesi Etkinliği Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement