Sakarya Astsubay Eşinin Şehit Olduğunu Baba Ocağında Öğrendi - Son Dakika
Güncel

Sakarya Astsubay Eşinin Şehit Olduğunu Baba Ocağında Öğrendi

Sakarya Astsubay Eşinin Şehit Olduğunu Baba Ocağında Öğrendi

Astsubay eşinin şehit olduğunu baba ocağında öğrendiAziz GÜVENER/ARİFİYE(Sakarya), (DHA) - HAKKARİ Çukurca'da terör örgütü ile girilen silahlı çatışmada Sağlık Astsubay Üstçavuş Mekan Şahin şehit düştü.

13.05.2016 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Astsubay eşinin şehit olduğunu baba ocağında öğrendi

Aziz GÜVENER/ARİFİYE(Sakarya), (DHA) - HAKKARİ Çukurca'da terör örgütü ile girilen silahlı çatışmada Sağlık Astsubay Üstçavuş Mekan Şahin şehit düştü. Eşinin görevde olması nedeniyle Sakarya'nın Arifiye İlçesi'ndeki baba ocağına gelen Aynur Şahin'e eşinin şehit olduğu haberi verildi. Aynur Şahin ile ailesi büyük üzüntü yaşarken, şehidin 5 yaşındaki oğlunun babası geldiğinde saçlarını kestireceğini belirterek babasını beklemesi üzüntü yarattı.

Kayseri Komando Tugayı'nda görevli Sağlık Astsubay Üstçavuş Mekan Şahin, görevli olarak Hakkari'ye giderken, Kayseri'de oturan eşi Aynur Şahin ise 5 yaşındaki oğlu Bedirhan ile birlikte Sakarya'nın Arifiye İlçesi Hacıköy Mahallesi'nde oturan babasının yanına geldi. Astsubay Mekan Şahin Hakkari'de şehit düşerken, eşi Aynur Şahin'e acı haber verildi. Arifiye Kaymakamı Muhsin Çatmadım ve askeri yetkililer aileye Mekan Şahin'in şehit düştüğünü haberini verirken, ailenin acısına ortak oldular. Aynur Şahin ve ailesi büyük üzüntü yaşarken, eve Türk bayrağı asıldı. Ailenin komşuları ve yakınları başsağlığı için eve geldiler. Aynur Şahin, Türk bayrağını boynuna takarken, yakınları tarafından teskin edilmeye çalışıldı.

Damadının şehit olmasının üzüntüsünü yaşayan Recep Kaplan, "Bu görev vatan ve millet için. Allah mekanını cennet eylesin. Bizde bir acı yaşıyoruz, kolay bir acı değil. Oğlu 5 yaşında benim yanımda kalıyor. Özenle babasının yokluğunu hissettirmedik. Arkadaş gibi davrandım. Babası gelmeden tıraş olmaya götüremedik. 'Babam gelsin öyle tıraş olacağım' demişti. Bir aydır tıraş olmuyor" dedi.

Mekan Şahin'in ise Ankara'da düzenlenecek törenle toprağa verileceği belirtildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Astsubay Eşinin Şehit Olduğunu Baba Ocağında Öğrendi - Son Dakika


Advertisement